![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei În ultimul timp am fost obtinerea acest fel de statică screechy sunet vine prin ori de câte ori mă joc de muzică cu Windows Media Player. Cu cât este mai mare de note de tare şi mai puternic acest statică-ca sunetul devine. După ce a spus că, de muzică, care nu este de înaltă ţinută morală joacă perfect în regulă. acest enervant sunetul vine prin via mea Logitech vorbitori (care sunt de aproximativ 2 săptămâni vechi - împreună cu PC-ul fiind cu 2 wks vechi), căşti Logitech mea (care este de aproximativ un an), şi-mi Bang & Olufson căşti, (care sunt pe cale de 4.5 wks vechi). Nu ştiu dacă este Windows Media Player, sau mai rău, de Sunet mea. = | Nu-mi pot imagina de ce altceva ar putea fi. Sper ca esti capabil sa ma asiste la această problemă, nu pot sta foarte puţin pentru a asculta cele mai multe din cântecele mele în lista de redare din cauza asta. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În primul rând, (Nu ştiu dacă aveţi deja) ar putea să încercaţi să joace un cântec deosebit de mare într-un alt player (de exemplu, iTunes, sau orice altceva pe care le-aţi)
Dacă nu aveţi deja un aş recomanda mai întâi descarcat ceva de genul iTunes (gratuit) Pentru a vedea daca este o problema cu WMP codec sau ceva de genul asta .. Dacă ei continuă să fie o problemă ne putem uita mai departe .. dar sperăm să îşi simplu: D Sistemul meu: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Am avut aceeaşi problemă şi până când am reinstalat fiddled cu anumite setări, de schimbare a pielii la ceva cu care ajustable stabilirea bazei de control etc tebel şi set-le pe toate la 50% |
|
| |||
| |||
| Hei, i-am luat sfatul dumneavoastră, dar în loc să am descărcat J. River Media tonomat şi am ascultat de melodii pe care am auzit zgomote static de la cele mai multe, iar ei nu au fost acolo. Sperăm că aceasta stayst asa, dar cred că trebuie să fi fost o problema de la codec WMP ..? Multumesc pentru ajutor, foarte apreciat. Sper că nu am să vin cu această problemă, din nou, pentru că chiar îmi place a asculta muzică prea mult! : 3 |
|
| |||
| |||
| Nici o problemă, dacă totuşi doriţi să rulaţi WMP cel mai simplu mod ar fi să-l dezinstalaţi şi descărcaţi cea mai recentă versiune (care ar veni cu orice actualizări de driver, etc), de la site-ul Microsoft. |
![]() |
|
| Marcaje |