menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače

Register

Statické zvuk o vysokej živici zvuky

Reply

Thread Tools
Old 10. júna 2008, 07:23
Člen Skupina

Default Statické zvuk o vysokej živici zvuky

Hej

V poslednej dobe som už tento statický druh prenikavý zvuk prichádza až keď som prehrávať hudbu v programu Windows Media Player. Čím vyššia je upozorňuje, že je hlasitější a silnejšie tejto statické-rád zvuk stane. To znamená, že hudba nie je vysoká rozbil hrá úplne v poriadku.

tento otravný zvuk prichádza prostredníctvom cez môj Logitech reproduktory (ktoré sú približne 2 týždne - spolu s PC je 2 týždne staré), môj Logitech slúchadlá (to je asi rok starý), a môj Bang & Olufson slúchadlá, (ktoré sú o 4-5 týždne staré).
Nevím, jestli je to Windows Media Player, alebo horší, moje zvuková. = | Nemôžem myslieť na to, čo iného by to mohlo byť.

Dúfam, že ste schopní pomôcť mi o tomto probléme, môžem sotva stojí načúvať väčšine mojich piesní v mojom playlistu kvôli tomu.

Old 10. júna 2008, 09:51
Darcu Skupina

Po prvé, (nevím, jestli ste sa už) by sa pokúsite zohrávať obzvlášť vysokej pieseň v inej prehrávača (napr. iTunes, alebo čokoľvek iného máte)

Ak ešte nemáte jeden bych odporučiť, aby ste sa najskôr prevzali niečo ako iTunes (zadarmo)

Ak chcete zistiť, či je to problém s WMP kodek alebo tak niečo ..

Ak jeho stále problém môžeme hľadať ďalšie .. ale dúfajme, že jej jednoduchý: D
Old 10. júna 2008, 10:14
Darcu Skupina

Mal som rovnaký problém, kým som preinštalovať a pohrával s nejakým nastavenie zmeniť kože niečo s nastavením, ktoré ajustable kontrolu základne tebel etc a nastavte ich všetky na 50%
Old 11. jún 2008, 03:04
Člen Skupina

Ahoj, som vašu pomoc, ale namiesto toho som stiahnuty J. River Media Jukebox a poslouchala jsem pesničky, ktoré som počul statický šum z väčšiny, a neboli tam.
Stayst Dúfame, že týmto spôsobom, ale myslím, že musí byť problém z WMP kodek ..?

Vďaka za pomoc, veľmi ocenil. Dúfam, že sa nemám vrátiť sa s týmto problémom znova, pretože som naozaj rád počúva hudbu moc! : 3
Old 11. jún 2008, 09:14
Darcu Skupina

Žiadny problém, ak budete chcieť WMP najjednoduchším spôsobom, ako by ho odinštalovať a stiahnuť najnovšiu verziu (ktorá by sa so žiadnym aktualizácia ovládačov atď) z lokality Microsoft.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Lost zvuku na mojom PC, som formáte pevný disk a teraz Znie to nefunguje. Mäsitý Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 5 24.novembra 2009 13:12
Nastavenie statickej IP An4yb33 Siete, Modemy & VoIP 2 16. marca 2009 09:23
HELP! znie ako zvuk prichádzajúce cez tunel! smiles333 Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 3 21. September 2008 07:23
Mám trápenie s high-end zvukové karty jamie2k8 Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 22 31. august 2008 13:48
Vysoká prenikavý zvuk pre přetaktování - problém? cyberspacegenie Procesory, základné dosky & RAM 15 3. November 2007 03:15
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.