![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej V poslednej dobe som už tento statický druh prenikavý zvuk prichádza až keď som prehrávať hudbu v programu Windows Media Player. Čím vyššia je upozorňuje, že je hlasitější a silnejšie tejto statické-rád zvuk stane. To znamená, že hudba nie je vysoká rozbil hrá úplne v poriadku. tento otravný zvuk prichádza prostredníctvom cez môj Logitech reproduktory (ktoré sú približne 2 týždne - spolu s PC je 2 týždne staré), môj Logitech slúchadlá (to je asi rok starý), a môj Bang & Olufson slúchadlá, (ktoré sú o 4-5 týždne staré). Nevím, jestli je to Windows Media Player, alebo horší, moje zvuková. = | Nemôžem myslieť na to, čo iného by to mohlo byť. Dúfam, že ste schopní pomôcť mi o tomto probléme, môžem sotva stojí načúvať väčšine mojich piesní v mojom playlistu kvôli tomu. |
|
| |||
| |||
| Po prvé, (nevím, jestli ste sa už) by sa pokúsite zohrávať obzvlášť vysokej pieseň v inej prehrávača (napr. iTunes, alebo čokoľvek iného máte) Ak ešte nemáte jeden bych odporučiť, aby ste sa najskôr prevzali niečo ako iTunes (zadarmo) Ak chcete zistiť, či je to problém s WMP kodek alebo tak niečo .. Ak jeho stále problém môžeme hľadať ďalšie .. ale dúfajme, že jej jednoduchý: D |
|
| |||
| |||
| Mal som rovnaký problém, kým som preinštalovať a pohrával s nejakým nastavenie zmeniť kože niečo s nastavením, ktoré ajustable kontrolu základne tebel etc a nastavte ich všetky na 50% |
|
| |||
| |||
| Ahoj, som vašu pomoc, ale namiesto toho som stiahnuty J. River Media Jukebox a poslouchala jsem pesničky, ktoré som počul statický šum z väčšiny, a neboli tam. Stayst Dúfame, že týmto spôsobom, ale myslím, že musí byť problém z WMP kodek ..? Vďaka za pomoc, veľmi ocenil. Dúfam, že sa nemám vrátiť sa s týmto problémom znova, pretože som naozaj rád počúva hudbu moc! : 3 |
|
| |||
| |||
| Žiadny problém, ak budete chcieť WMP najjednoduchším spôsobom, ako by ho odinštalovať a stiahnuť najnovšiu verziu (ktorá by sa so žiadnym aktualizácia ovládačov atď) z lokality Microsoft. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Lost zvuku na mojom PC, som formáte pevný disk a teraz Znie to nefunguje. | Mäsitý | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 5 | 24.novembra 2009 13:12 |
| Nastavenie statickej IP | An4yb33 | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 16. marca 2009 09:23 |
| HELP! znie ako zvuk prichádzajúce cez tunel! | smiles333 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 3 | 21. September 2008 07:23 |
| Mám trápenie s high-end zvukové karty | jamie2k8 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 22 | 31. august 2008 13:48 |
| Vysoká prenikavý zvuk pre přetaktování - problém? | cyberspacegenie | Procesory, základné dosky & RAM | 15 | 3. November 2007 03:15 |
| Thread Tools | |
| |