мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Звук, Спеакерс & МП3 плејери

Register

Статични звука на високој питцх звукова

Reply

Тхреад Тоолс
Old 10. јуни 2008, 07:23
Мембер Гроуп

Default Статични звука на високој питцх звукова

Еј

У последње време Иве 'био добивање ову врсту статичких крештав звук долази преко пут кад сам слушати музику са Уиндоус Медиа Плаыер. Шта је већи бележи гласнији и јачи ово статичка као звук постаје. Послије реченог да, музику која није висок игра савршено у реду.

овај узнемирујући звук долази кроз преко моје Логитецх звучници (које су старе око 2 недеље - уз рачунар буде 2 укс старости), мој Логитецх слушалице (што је око годину дана старости), и мој Банг & Олуфсон слушалице, (који су о 4-5 укс старе).
Не знам да ли је Уиндоус Медиа Плаыер, или што је још горе, моје звучну. = | Не могу мислити на шта друго би могао бити.

Надам се да сте у могућности помоћи ми на тај проблем, ја једва стојим за слушање већина мојих песама у мом Плаылист због овог.

Old 10. јуни 2008, 09:51
Донаторска Група

Прво, (не знам ако сте већ) могу ли пробати играње посебно високим пјесме у другачијем играча (нпр. иТунес, или било шта друго имате)

Ако још немате бих препоручити прво скинути нешто слично иТунес (бесплатно)

Да ли је то проблем са умп Цодец или нешто ..

Ако проблем и даље својим можемо погледати и даље од тога .. али надајмо се својим једноставним: Д
Old 10. јуни 2008, 10:14
Донаторска Група

Имао сам исти проблем док нисам реинсталлед и фиддлед уз неке поставке, промену коже на нешто са ајустабле подешавања које контрола основног тебел етц и стави их све до 50%
Old 11. јуни 2008, 03:04
Мембер Гроуп

Хеј, ЈА је узео ваше савете, али уместо тога сам скинути Ј. Ривер Медиа Џу-бокс и ја слушали песме што сам чуо од буке статичка већина, а они нису били тамо.
Надам се да стаыст тај начин, али мислим да морају бити кодек од умп проблем ..?

Хвала за помоћ, много поштовати. Надам се да не морам да се вратим са овај проблем опет, јер сам стварно воле слушање музике и превише! : 3
Old 11. јуни 2008, 09:14
Донаторска Група

Нема проблема, ако и даље желите приказати умп најлакши начин био би да се деинсталирам га и преузмите најновију верзију (која би се са било исправке за управљачке програме и сл) из Мицрософт странице.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Изгубили Звук на рачунару, ја Форматирани хард диск и сада Звуци не ради. Месни Звук, Спеакерс & МП3 плејери 5 24. новембар 2009 13:12
Постављање статичку ИП Ан4ыб33 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 2 16 март 2009 09:23
Помозите! звучи као звук долазе кроз тунел! смилес333 Звук, Спеакерс & МП3 плејери 3 21. сеп 2008 07:23
Требам гњавити са високим енд звучну картицу јамие2к8 Звук, Спеакерс & МП3 плејери 22 31 аугуст 2008 13:48
Висок звук на оверцлоцк - проблем? цыберспацегение ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 15 3 новембар 2007 03:15
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц