![]() |
|
| |||
| |||
| Hey Son günlerde screechy sesin bu statik tür zaman Windows Media Player ile müzik oyun yoluyla geliyor elde oldum. Bu ses yüksek ve daha güçlü Bu durağan gibi olur notları yüksek. Bunu söyledikten sonra, bu müzik bu meydan mükemmel iyi oynuyor yüksek değil. Bu rahatsız edici ses ile benim Logitech hoparlör ile (yani yaklaşık 2 haftalık - birlikte olan PC olarak 2 wks eski), benim Logitech kulaklıklar (bir yaşında) ve benim Bang & Olufson kulaklıklar, (hangi olan gelir 4-5 wks eski). Ben olsun Windows Media Player veya kötü's bilmiyorum, benim ses. = | Ben neler olabileceğini düşünemiyorum. Ben bu sorunu bana yardım edebiliyoruz umut, ben sadece benim şarkı çoğu bu çünkü benim Çalma listesindeki dinlemek için durabiliriz. |
|
| |||
| |||
| Eğer zaten Birincisi, (I) farklı bir oyuncu olarak (örneğin, iTunes, özellikle yüksek şarkı çalarken veya deneyebilirsiniz bilmiyorum başka ne var) Eğer zaten seni ilk indirilen gibi tavsiye ederim var iTunes (ücretsiz) için Eğer WMP codec'i falan .. ilgili bir sorun olduğunu görmek için Eğer onun hala bir sorun daha ayrıntılı .. bakabilirsiniz ama umarım kendi basit: D |
|
| |||
| |||
| Ben de aynı sorunu kadar i yeniden yüklenmesi ve bazı ayarlar ile fiddled, bir şey için tebel vs temel kontrol ve% 50 bunları bir ajustable ayar ile deri değiştirmek vardı |
|
| |||
| |||
| Hey, ancak tavsiye aldı yerine ben J. River Media Jukebox indirilen ve şarkıları ben çoğu statik sesler duydum dinledim ve orada değildi. Umuyorum ki stayst bu şekilde, ama sanırım bu WMP .. bir kod sorunu olmalı? Yardım için teşekkürler, büyük takdir. Çünkü gerçekten çok fazla müzik dinleme seviyorum ben bu sorunu tekrar geri gelmek zorunda değilsiniz, ümit! : 3 |
|
| |||
| |||
| Sorun yok, eğer yine de kaldırmak için olacak en kolay yolu WMP çalıştırmak istiyorum ve en son sürümünü indirin (bu gibi herhangi bir sürücü güncellemeleri ile) Microsoft sitesinden gelecek. |
![]() |
|
| Bookmarks |