менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

Статичний звук на високій ноті звуків

Reply

Різьба Інструменти
Old 10 червня 2008, 07:23
Член групи

Default Статичний звук на високій ноті звуків

Ей

Останнім часом я отримував статичного виду такий тоненький звук через найближчі коли я граю музику з Windows Media Player. Чим вище відзначає, тим голосніше і сильніше ця статичними типу звук стає. Сказавши, що музика, яка не є високим стан грає прекрасно.

це дратує звук йде через через мій Колонки Logitech (це приблизно 2 тижні - поряд з ПК на 2 тижнів тому), мої навушники Logitech (тобто приблизно років), і моя Bang & Olufson навушники, (які складають близько 4-5 тижнів стара).
Я не знаю, чи то Windows Media Player або, ще гірше, моя звукова карта. = | Я не можу пригадати, що ще вона могла б бути.

Я сподіваюся, ви зможете мені допомогти в цьому питанні, я ледве стою, щоб прослухати більшість моїх пісень у моєму плейлисті з цієї причини.

Old 10 червня 2008, 09:51
Донор групи

По-перше, (я не знаю, якщо у вас вже є) Чи не могли б ви спробувати грати особливо висока пісні в іншому програвачі (наприклад Itunes, або те, що у вас є)

Якщо ви ще не один я б порекомендував вам першому завантаженні щось на зразок ITunes (безкоштовно)

Щоб переконатися, що це проблема з WMP кодек або щось ..

Якщо її ще проблеми ми можемо дивитися далі .. але, сподіваюся, його прості: D

Моя система: FordyPC

Процесор (и):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Материнська плата:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
ОЗУ:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Графічна карта (и):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
HDBarracuda 1x Seagate 1TB 1x 250GB
Оптичний привід (и):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Діло / PSU:
Antec Sonata III & EarthWatts 500W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Монітор (и):
2 х Acer P193WAd
Операційна система (и):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 10 червня 2008, 10:14
Донор групи

Я була така ж проблема, поки я не перевстановить і повозитися з деяких параметрів, зміни шкіри на щось з регульованою настроюванням, які контролюють tebel бази і т.д., і встановити їх все на 50%
Old 11 червня 2008, 03:04
Член групи

Гей, я прийняв ваш рада, але замість цього я завантажив J. River Media Jukebox і я слухав пісні, які я почув шум від статичної саме, і вони там не було.
Сподіваємося, що вона stayst так, але я думаю, вони повинні були проблеми з кодеком WMP ..?

Спасибі за допомогу, високої оцінки. Я сподіваюся, що мені не доведеться повернутися з цією проблемою знову, тому що я дуже люблю слухати музику надто багато! : 3
Old 11 червня 2008, 09:14
Донор групи

Немає проблем, якщо ви все ще хочете запустити WMP найпростішим способом було б видалити його і завантажити останню версію (яка піде з будь-яким оновлень драйверів і т.д.) з Microsoft Site.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Забули звуки на моєму комп'ютері, я форматування жорсткого диска, а тепер звучить не працює. М'ясний Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 5 24 листопада 2009 13:12
Налаштування статичної IP An4yb33 Мережа, Модеми & VoIP 2 16 березня 2009 09:23
HELP! звуки, як звук, що видається через тунель! smiles333 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 3 21 вересня 2008 07:23
Чи потрібно возитися з високою звукової карти кінця jamie2k8 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 22 31 серпня 2008 13:48
Високий стан звук на розгоні - проблема? cyberspacegenie Процесори, материнські плати RAM & 15 3 листопада 2007 03:15
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.