![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей Останнім часом я отримував статичного виду такий тоненький звук через найближчі коли я граю музику з Windows Media Player. Чим вище відзначає, тим голосніше і сильніше ця статичними типу звук стає. Сказавши, що музика, яка не є високим стан грає прекрасно. це дратує звук йде через через мій Колонки Logitech (це приблизно 2 тижні - поряд з ПК на 2 тижнів тому), мої навушники Logitech (тобто приблизно років), і моя Bang & Olufson навушники, (які складають близько 4-5 тижнів стара). Я не знаю, чи то Windows Media Player або, ще гірше, моя звукова карта. = | Я не можу пригадати, що ще вона могла б бути. Я сподіваюся, ви зможете мені допомогти в цьому питанні, я ледве стою, щоб прослухати більшість моїх пісень у моєму плейлисті з цієї причини. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| По-перше, (я не знаю, якщо у вас вже є) Чи не могли б ви спробувати грати особливо висока пісні в іншому програвачі (наприклад Itunes, або те, що у вас є)
Якщо ви ще не один я б порекомендував вам першому завантаженні щось на зразок ITunes (безкоштовно) Щоб переконатися, що це проблема з WMP кодек або щось .. Якщо її ще проблеми ми можемо дивитися далі .. але, сподіваюся, його прості: D Моя система: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Я була така ж проблема, поки я не перевстановить і повозитися з деяких параметрів, зміни шкіри на щось з регульованою настроюванням, які контролюють tebel бази і т.д., і встановити їх все на 50% |
|
| |||
| |||
| Гей, я прийняв ваш рада, але замість цього я завантажив J. River Media Jukebox і я слухав пісні, які я почув шум від статичної саме, і вони там не було. Сподіваємося, що вона stayst так, але я думаю, вони повинні були проблеми з кодеком WMP ..? Спасибі за допомогу, високої оцінки. Я сподіваюся, що мені не доведеться повернутися з цією проблемою знову, тому що я дуже люблю слухати музику надто багато! : 3 |
|
| |||
| |||
| Немає проблем, якщо ви все ще хочете запустити WMP найпростішим способом було б видалити його і завантажити останню версію (яка піде з будь-яким оновлень драйверів і т.д.) з Microsoft Site. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Забули звуки на моєму комп'ютері, я форматування жорсткого диска, а тепер звучить не працює. | М'ясний | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 5 | 24 листопада 2009 13:12 |
| Налаштування статичної IP | An4yb33 | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 16 березня 2009 09:23 |
| HELP! звуки, як звук, що видається через тунель! | smiles333 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 3 | 21 вересня 2008 07:23 |
| Чи потрібно возитися з високою звукової карти кінця | jamie2k8 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 22 | 31 серпня 2008 13:48 |
| Високий стан звук на розгоні - проблема? | cyberspacegenie | Процесори, материнські плати RAM & | 15 | 3 листопада 2007 03:15 |
| Різьба Інструменти | |
| |