![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре подобряването на почивка във Флорида банкомат с моя Dell inspiron 9300, на възраст 4 години и проблемът е, че е бавна музика, когато се играе от всяка медия плеър с помощта на високоговорители! и те са силно ми soundcard е Sigmatel, все пак, когато се възпроизвежда музика чрез слушалки жак системата работи добре! но когато играят през високоговорителите на системата изостава? от помощ???? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Няма начин текат през високоговорителите срещу слушалки ще имат по-различно въздействие върху PC скорост.
| |||
| |||
| Знам, че, това, което казвам е Im лаптопа просто върви бавно, когато музиката е outputted чрез основните лектори и аз имам никакъв представа ш? му много объркващо |
|
| |||
| |||
| Може би, но определено не му нещо общо със софтуера контролиране това, и по някаква причина поема допълнителни процеса на изхода да се позволи на ораторите, вероятно не е наред. тя е една и съща за AC и DC и е тя, когато музиката играе силен или че той все още се случва, когато тихо + Е, че винаги се прави това? |
|
| |||
| |||
| Не едва наскоро започна да го прави, когато се върна в Англия болните направя чисто инсталиране на Windows и да видим след това:) и след това да Ви информираме, че: D Но Много странно, както и на процесора се 1.7ghz 2GB овен и неговото функциониране на мрежата .. и аз се опитах извадете батерията и излизат от него само по мрежата и това прави ли разлика: S Може би се нуждаем от нова mobo: (което ще ме върне добро £ 100 |
|
| |||
| |||
| humm този всичките ми theroys през прозореца LOL, какво се случва, когато свири музика с слушалки в това, като ги и все още прави едно и също нещо? |
|
| |||
| |||
| Независимо дали играе чрез слушалки или говорители да използвате exacly същия софтуер, хардуер и драйвери. |
|
| |||
| |||
| Знам, че аз просто исках да знам |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Странно Проблем с Memory Stick | Джими Шапка | Дискове & сменяемите носители | 1 | 25-ти август, 2009 07:32 |
| Странно CPU / GPU проблем | MiaZmA | Общи Хардуер Чат | 1 | 1-во Jan 2008 16:34 |
| Странно Обувка Проблем | TequilaYuen | Дискове & сменяемите носители | 4 | 15 Окт 2007 21:09 |
| Проблем Странно, наистина нужда от помощ! | sjhills | Процесори, дънни платки & RAM | 18 | 1-во Окт 2007 12:01 |
| Нуждаете се от помощ за странни обувка проблем | rizse | Общи Хардуер Чат | 3 | 29 Авг 2007 12:09 |
| Нишка Инструменти | |
| |