по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Звук, Тонколони & MP3 Плейъри

Register

Странно Проблем

Reply

Нишка Инструменти
Old 5тата Sep 2008, 15:06
Новите държави Група

Default Странно Проблем

Добре подобряването на почивка във Флорида банкомат с моя Dell inspiron 9300, на възраст 4 години и проблемът е, че е бавна музика, когато се играе от всяка медия плеър с помощта на високоговорители! и те са силно ми soundcard е Sigmatel, все пак, когато се възпроизвежда музика чрез слушалки жак системата работи добре! но когато играят през високоговорителите на системата изостава? от помощ????
Old 5тата Sep 2008, 15:20
Администратор Група

Default Странно Проблем

Няма начин текат през високоговорителите срещу слушалки ще имат по-различно въздействие върху PC скорост.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 5тата Sep 2008, 15:22
Новите държави Група

Default Странно Проблем

Знам, че, това, което казвам е Im лаптопа просто върви бавно, когато музиката е outputted чрез основните лектори и аз имам никакъв представа ш? му много объркващо
Old 5тата Sep 2008, 15:25
Член Група

Default Странно Проблем

Може би, но определено не му нещо общо със софтуера контролиране това, и по някаква причина поема допълнителни процеса на изхода да се позволи на ораторите, вероятно не е наред.

тя е една и съща за AC и DC и е тя, когато музиката играе силен или че той все още се случва, когато тихо

+ Е, че винаги се прави това?
Old 5тата Sep 2008, 15:28
Новите държави Група

Default Странно Проблем

Не едва наскоро започна да го прави, когато се върна в Англия болните направя чисто инсталиране на Windows и да видим след това:) и след това да Ви информираме, че: D

Но Много странно, както и на процесора се 1.7ghz 2GB овен и неговото функциониране на мрежата .. и аз се опитах извадете батерията и излизат от него само по мрежата и това прави ли разлика: S

Може би се нуждаем от нова mobo: (което ще ме върне добро £ 100
Old 5тата Sep 2008, 15:30
Член Група

Default Странно Проблем

humm този всичките ми theroys през прозореца LOL, какво се случва, когато свири музика с слушалки в това, като ги и все още прави едно и също нещо?
Old 5тата Sep 2008, 15:38
Администратор Група

Default Странно Проблем

Независимо дали играе чрез слушалки или говорители да използвате exacly същия софтуер, хардуер и драйвери.
Old 6-ти септември 2008, 04:30
Член Група

Default Странно Проблем

Знам, че аз просто исках да знам
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Странно Проблем с Memory Stick Джими Шапка Дискове & сменяемите носители 1 25-ти август, 2009 07:32
Странно CPU / GPU проблем MiaZmA Общи Хардуер Чат 1 1-во Jan 2008 16:34
Странно Обувка Проблем TequilaYuen Дискове & сменяемите носители 4 15 Окт 2007 21:09
Проблем Странно, наистина нужда от помощ! sjhills Процесори, дънни платки & RAM 18 1-во Окт 2007 12:01
Нуждаете се от помощ за странни обувка проблем rizse Общи Хардуер Чат 3 29 Авг 2007 12:09
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc