menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Strange Problem

Reply

Thread Nástroje
Old 5. září 2008, 15:06
Nový člen skupiny

Default Strange Problem

Ok im o dovolené na Floridě se svou atm Dell Inspiron 9300, 4 roky starý a problém je, že jede pomalu, pokud se hraje hudbu z jakékoliv mediální přehrávač pomocí reproduktorů! a jsou hlučné, moje zvuková je Sigmatel, ale když se hraje hudbu přes sluchátka jack systém běží v pohodě! ale když hrál přes reproduktory systému pokulhává? jakékoliv pomoci??
Old 5. září 2008, 15:20
Administrátor Skupina

Default Strange Problem

Neexistuje způsob, jak běží přes reproduktory versus sluchátka bude mít jiný dopad na rychlost PC.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 5. září 2008, 15:22
Nový člen skupiny

Default Strange Problem

Já vím, co im rčení je notebook jen jede pomalu, když hudba je outputted přes hlavní reproduktory a já nemám ponětí y? velmi matoucí
Old 5. září 2008, 15:25
Člen Skupina

Default Strange Problem

Možná, ale rozhodně není jeho něco do činění s ovládání tohoto software, a z nějakého důvodu zabírá extra procesu je, aby na výstupu z reproduktorů, asi není v pořádku.

je to stejné pro AC a DC, a je to vždy, když se hudba hraje nahlas, nebo se to stalo ještě když jeho tichý

+ Je to vždy dělal, že?
Old 5. září 2008, 15:28
Nový člen skupiny

Default Strange Problem

Ne jen nedávno začal dělat, když se vrátím do Anglie nemocné dělat čistou instalaci systému Windows a potom vidět:) a pak ať víš: D

Ale velmi podivné, a je cpu 1.7ghz 2 gb ram a její provoz sítě .. a já jsem se pokusil vyjmout baterii a opouští ho jen na sítě a rozdíl je znát: S

Možná budu potřebovat nový mobo: (což mě zpátky dobrý 100 liber
Old 5. září 2008, 15:30
Člen Skupina

Default Strange Problem

humm to je vše my theroys z okna lol, co se děje při přehrávání hudby se sluchátky v té přičemž je a stále dělají totéž?
Old 5. září 2008, 15:38
Administrátor Skupina

Default Strange Problem

Ať už budete hrát přes sluchátka nebo reproduktory použijete exacly stejný software, hardware a ovladače.
Old 6. září 2008, 04:30
Člen Skupina

Default Strange Problem

Já vím, že jsem chtěl vědět
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Strange Problém s kartou Memory Stick Jimmy Hat Drives & Removable Media 1 25.srpna 2009 07:32
Strange CPU / GPU problém MiaZmA Obecné Hardware Chat 1 1. ledna 2008 16:34
Strange Zavádecí Problem TequilaYuen Drives & Removable Media 4 15. října 2007 21:09
Strange problému, opravdu potřebuju pomoct! sjhills Procesory, základní desky & RAM 18 1 října 2007 12:01
Potřebujete pomoc s podivnou boot problém rizse Obecné Hardware Chat 3 29 srpen 2007 12:09
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.