![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok im o dovolené na Floridě se svou atm Dell Inspiron 9300, 4 roky starý a problém je, že jede pomalu, pokud se hraje hudbu z jakékoliv mediální přehrávač pomocí reproduktorů! a jsou hlučné, moje zvuková je Sigmatel, ale když se hraje hudbu přes sluchátka jack systém běží v pohodě! ale když hrál přes reproduktory systému pokulhává? jakékoliv pomoci?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neexistuje způsob, jak běží přes reproduktory versus sluchátka bude mít jiný dopad na rychlost PC.
| |||
| |||
| Já vím, co im rčení je notebook jen jede pomalu, když hudba je outputted přes hlavní reproduktory a já nemám ponětí y? velmi matoucí |
|
| |||
| |||
| Možná, ale rozhodně není jeho něco do činění s ovládání tohoto software, a z nějakého důvodu zabírá extra procesu je, aby na výstupu z reproduktorů, asi není v pořádku. je to stejné pro AC a DC, a je to vždy, když se hudba hraje nahlas, nebo se to stalo ještě když jeho tichý + Je to vždy dělal, že? |
|
| |||
| |||
| Ne jen nedávno začal dělat, když se vrátím do Anglie nemocné dělat čistou instalaci systému Windows a potom vidět:) a pak ať víš: D Ale velmi podivné, a je cpu 1.7ghz 2 gb ram a její provoz sítě .. a já jsem se pokusil vyjmout baterii a opouští ho jen na sítě a rozdíl je znát: S Možná budu potřebovat nový mobo: (což mě zpátky dobrý 100 liber |
|
| |||
| |||
| humm to je vše my theroys z okna lol, co se děje při přehrávání hudby se sluchátky v té přičemž je a stále dělají totéž? |
|
| |||
| |||
| Ať už budete hrát přes sluchátka nebo reproduktory použijete exacly stejný software, hardware a ovladače. |
|
| |||
| |||
| Já vím, že jsem chtěl vědět |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Strange Problém s kartou Memory Stick | Jimmy Hat | Drives & Removable Media | 1 | 25.srpna 2009 07:32 |
| Strange CPU / GPU problém | MiaZmA | Obecné Hardware Chat | 1 | 1. ledna 2008 16:34 |
| Strange Zavádecí Problem | TequilaYuen | Drives & Removable Media | 4 | 15. října 2007 21:09 |
| Strange problému, opravdu potřebuju pomoct! | sjhills | Procesory, základní desky & RAM | 18 | 1 října 2007 12:01 |
| Potřebujete pomoc s podivnou boot problém | rizse | Obecné Hardware Chat | 3 | 29 srpen 2007 12:09 |
| Thread Nástroje | |
| |