![]() |
|
| |||
| |||
| Ok im διακοπές σε florida atm μου με Dell Inspiron 9300, 4 ετών και το πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά που πηγαίνει αργή μουσική παίζεται από οποιοδήποτε media player που χρησιμοποιούν τα ηχεία! και είναι δυνατό, μου κάρτας ήχου SigmaTel είναι, όμως, όταν η μουσική που παίζει με την υποδοχή ακουστικών το σύστημα λειτουργεί πρόστιμο! αλλά όταν έπαιξε με ομιλητές το σύστημα υπολείπεται; βοήθεια;;;; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν υπάρχει τρόπος λειτουργίας μέσω των ηχείων vs ακουστικά θα έχει διαφορετικές επιπτώσεις στην ταχύτητα του υπολογιστή.
| |||
| |||
| Γνωρίζω ότι, im τι λέει είναι το laptop πάει μόνο όταν η μουσική είναι αργή outputted μέσω των κύριων ομιλητών και δεν έχω ιδέα y; την ίδια τη σύγχυση |
|
| |||
| |||
| ίσως, αλλά σίγουρα δεν το κάτι να κάνει με το λογισμικό που ελέγχει αυτό, και για κάποιο λόγο αναλαμβάνει επιπλέον τη διαδικασία της να επιτρέψει την έξοδο από τα ηχεία, μάλλον δεν είναι σωστό. είναι το ίδιο για AC και DC και είναι ότι κάθε φορά που η μουσική παίζει δυνατά ή μήπως εξακολουθεί να συμβεί όταν το ήσυχο + Έχει πάντα κάνει αυτό; |
|
| |||
| |||
| Δεν μόλις πρόσφατα άρχισε να το κάνουμε, όταν γυρίσω να το κάνουμε uk άρρωστος μια καθαρή εγκατάσταση των Windows και να δείτε στη συνέχεια:) και κατόπιν να σας ενημερώσω: D Αλλά το πολύ περίεργο, είναι και το cpu 1.7ghz 2GB RAM και τη λειτουργία της το δίκτυο .. Έχω δοκιμάσει και αφαιρέστε την μπαταρία και αφήνοντας μόνο για το δίκτυο και να κάνει διαφορά γνωρίζω: S Θα μπορεί να χρειάζεται ένα νέο mobo: (την οποία θα καθορίζονται με πίσω ένα καλό £ 100 |
|
| |||
| |||
| humm thats theroys όλες μου απ 'το παράθυρο lol, τι συμβαίνει κατά την αναπαραγωγή μουσικής με ακουστικά σε τότε λαμβάνοντας τους και εξακολουθούν να κάνουν το ίδιο πράγμα; |
|
| |||
| |||
| Είτε θέλετε να παίξετε μέσω του ηχεία ή ακουστικά που χρησιμοποιείτε exacly το ίδιο λογισμικό, το υλικό και οδηγούς. |
|
| |||
| |||
| Ξέρω ότι απλά ήθελε να μάθει |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Παράξενο Πρόβλημα με Memory Stick | Jimmy Hat | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 25 Αυγούστου 2009 07:32 |
| Παράξενη CPU / GPU πρόβλημα | MiaZmA | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 1η Ιαν. 2008 16:34 |
| Παράξενο Πρόβλημα εκκίνησης | TequilaYuen | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 15 Οκτ 2007 21:09 |
| Περίεργο Πρόβλημα, πράγματι χρειάζονται κάποια βοήθεια! | sjhills | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 18 | 1 Οκτ. 2007 12:01 |
| Χρειάζεστε βοήθεια με το παράξενο πρόβλημα εκκίνησης | rizse | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 29 Αυγ 2007 12:09 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |