manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

Stran problem

Reply

Thread Tools
Old 5. Sep 2008, 15:06
Novi član grupe

Ok im na odmoru na Floridi sa mojim ATM Dell inspiron 9300, 4 godina i problem je to sporo ide, kad god je igrao glazbe s bilo kojeg media player koristite zvučnike! i oni su glasni, moj zvučnu je Sigmatel Još kada glazba svira preko slušalica utičnica sustava runs fine! ali kad su igrali preko zvučnika sustav zaostaje? bilo koji pomoć??
Old 5. Sep 2008, 15:20
Administrator Group

Ne postoji način prikazuju putem zvučnika slušalice vs će imati različit utjecaj na brzinu računala.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 5. Sep 2008, 15:22
Novi član grupe

Znam da je, što im je rekao: laptop samo sporo ide kad je glazba outputted preko glavnih govornika, a ja nemam pojma y? svojim vrlo zbunjujuća
Old 5. Sep 2008, 15:25
Member Group

možda, ali ne i njegova definitivno nešto za napraviti sa ovaj softver regulaciju, a iz nekog razloga uzima dodatni proces's dopustiti izlaz iz zvučnika, vjerojatno nije u pravu.

je to isto na AC i DC-a je to kad god je glazba svira glasno ili to ipak dogodi kada njegova tišina

+ Je uvijek učinio da?
Old 5. Sep 2008, 15:28
Novi član grupe

No tek nedavno počeo to, kada sam se vratiti u Velikoj Britaniji bolestan napraviti čistu instalaciju sustava Windows i vidimo onda:) i onda pustiti da znate: D

No, njegova Vrlo čudna, a CPU je 1.7ghz 2GB RAM-a i njegova vođenja struje .. Pokušao sam i izvadite bateriju i ostavljajuci samo na struju i to čini razliku znam: S

Možda ću trebati novu mobo: (koja će mi vratiti dobar £ 100
Old 5. Sep 2008, 15:30
Member Group

humm taj sve moje theroys out prozor lol, ono što se događa kad svira glazbu sa slušalicama u tada vodeći ih i dalje radi istu stvar?
Old 5. Sep 2008, 15:38
Administrator Group

Bilo da igrate preko zvučnika ili slušalica koristite exacly isti softvera, hardvera i upravljačkih programa.
Old 6. Sep 2008, 04:30
Member Group

Znam da sam samo htio da znate
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.