![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok im na odmoru na Floridi sa mojim ATM Dell inspiron 9300, 4 godina i problem je to sporo ide, kad god je igrao glazbe s bilo kojeg media player koristite zvučnike! i oni su glasni, moj zvučnu je Sigmatel Još kada glazba svira preko slušalica utičnica sustava runs fine! ali kad su igrali preko zvučnika sustav zaostaje? bilo koji pomoć?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne postoji način prikazuju putem zvučnika slušalice vs će imati različit utjecaj na brzinu računala.
| |||
| |||
| Znam da je, što im je rekao: laptop samo sporo ide kad je glazba outputted preko glavnih govornika, a ja nemam pojma y? svojim vrlo zbunjujuća |
|
| |||
| |||
| možda, ali ne i njegova definitivno nešto za napraviti sa ovaj softver regulaciju, a iz nekog razloga uzima dodatni proces's dopustiti izlaz iz zvučnika, vjerojatno nije u pravu. je to isto na AC i DC-a je to kad god je glazba svira glasno ili to ipak dogodi kada njegova tišina + Je uvijek učinio da? |
|
| |||
| |||
| No tek nedavno počeo to, kada sam se vratiti u Velikoj Britaniji bolestan napraviti čistu instalaciju sustava Windows i vidimo onda:) i onda pustiti da znate: D No, njegova Vrlo čudna, a CPU je 1.7ghz 2GB RAM-a i njegova vođenja struje .. Pokušao sam i izvadite bateriju i ostavljajuci samo na struju i to čini razliku znam: S Možda ću trebati novu mobo: (koja će mi vratiti dobar £ 100 |
|
| |||
| |||
| humm taj sve moje theroys out prozor lol, ono što se događa kad svira glazbu sa slušalicama u tada vodeći ih i dalje radi istu stvar? |
|
| |||
| |||
| Bilo da igrate preko zvučnika ili slušalica koristite exacly isti softvera, hardvera i upravljačkih programa. |
|
| |||
| |||
| Znam da sam samo htio da znate |