![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok im on holiday in florida atm az én Dell Inspiron 9300, 4 év, és a probléma az, hogy lassan megy, ha zenét játszott semmilyen médialejátszó segítségével a hangszórók! és azok, hangos, a hangkártya egy Sigmatel, még ha a zene játssza a fejhallgató jack a rendszer fut, finom! de ha játszott a felszólalók a rendszer lemaradás? any help???? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van egyáltalán nem működik a hangszórók vs fejhallgatók lesznek eltérő hatása van a PC sebességét.
| |||
| |||
| Tudom, hogy mit mond az im laptop csak lassan megy, ha a zene outputted a fő hangszórók és fogalmam sincs, y? nagyon zavaros |
|
| |||
| |||
| Talán, de nem feltétlenül annak van a szoftver kontrolling ez, és valamilyen oknál fogva úgy fel extra folyamatban van, hogy a teljesítmény ki a hangszórók, valószínűleg nem igaz. ez ugyanaz az AC és DC és ez, ha a hangos zenét játszik, vagy ez még mindig megtörténhet, ha a csendes + Nem mindig történik ez? |
|
| |||
| |||
| Nem csak a közelmúltban kezdték csinálni, amikor hazamegyek, hogy a brit beteg nem egy tiszta felszerel-ból Windows, és akkor:), és akkor tudod: D De nagyon furcsa, és a CPU 1.7ghz 2GB RAM és fut a hálózatról .. és megpróbáltam eltávolítani az akkumulátort, és így ez csak a hálózatról, és tudom, hogy a különbség: S Lehet, hogy szükség van egy új mobo: (ami meg vissza egy jó 100 £ |
|
| |||
| |||
| humm amit minden theroys lol ki az ablakon, mi történik, ha a zenélés a fejhallgatót, azután azok, és még mindig ugyanazt a dolgot? |
|
| |||
| |||
| Akár játszani keresztül fejhallgató vagy hangfalak exacly használja ugyanazt a szoftvert, hardvert és a vezetők. |
|
| |||
| |||
| Tudom, hogy én csak azt akartam tudni, |