![]() |
|
| |||
| |||
| בסדר IM בחופשה בפלורידה ATM שלי עם Dell inspiron 9300, בן 4 הבעיה היא שזה הולך לאט מתי הוא שיחק מוסיקה מכל Media Player באמצעות הרמקולים! והם רועשת, soundcard שלי הוא Sigmatel, אולם כאשר הוא שיחק מוזיקה דרך אזנית ג 'ק המערכת פועלת בסדר! אך כאשר שיחק דרך הרמקולים של המערכת lags? כל עזרה???? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אין דרך לפעול באמצעות רמקולים אוזניות vs תהיה כל השפעה שונה על מהירות המחשב.
| |||
| |||
| אני יודע את זה, מה הוא אומר IM הנייד רק הולך לאט כאשר המוזיקה היא outputted דרך הרמקולים הראשי ואין לי מושג Y? את מאוד מבלבל |
|
| |||
| |||
| אולי, אבל בהחלט לא לעשות משהו שלה עם תוכנת שליטה זו, ומסיבה כלשהי לוקח למעלה תוספת של תהליך כדי לאפשר את הפלט של הדוברים, כנראה לא בסדר. האם זה אותו הדבר ב AC ו DC ואת זה כאשר הוא משחק מוזיקה רועשת או האם זה עדיין קורה כאשר את שקט + יש את זה תמיד לעשות את זה? |
|
| |||
| |||
| לא רק לאחרונה התחלתי לעשות את זה, כשאני אחזור בבריטניה חולה לעשות התקנה נקייה של Windows ולראות אחר כך:) ולאחר מכן לבשר לך: D אבל מאוד מוזר, ואת CPU הוא 1.7ghz 2GB ראם ועל מפעיל של mains .. וכן, ניסיתי להסיר את הסוללה ואת עוזבת אותו רק על mains וזה גורם יודע הבדל: S אולי אני צריך חדשה mobo: (אשר בחר אותי בחזרה טובה £ 100 |
|
| |||
| |||
| humm thats כל אזור theroys מהחלון LOL, מה קורה כאשר משחקים עם אוזניות המוסיקה ב אז לקחת אותם ואת עדיין עושה את אותו הדבר? |
|
| |||
| |||
| בין אם אתה משחק דרך האוזניות או הרמקולים אתה משתמש באותו exacly, חומרה ומנהלי התקנים. |
|
| |||
| |||
| אני יודע כי אני רק רוצה לדעת |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיה מוזרה עם כרטיס זיכרון Memory Stick | Hat, ג 'ימי | כוננים & נשלפת | 1 | 25 אוגוסט 2009 07:32 |
| מוזר CPU / GPU בעיה | MiaZmA | כללי חומרה צ 'אט | 1 | ב -1 ינואר 2008 16:34 |
| מוזר בעיית אתחול | TequilaYuen | כוננים & נשלפת | 4 | ה -15 בחודש אוקטובר 2007 21:09 |
| מוזר הבעיה, באמת צריך קצת עזרה! | sjhills | CPUs, Motherboards & RAM | 18 | ב -1 אוקטובר 2007 12:01 |
| צריך עזרה עם אתחול בעיה מוזרה | rizse | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 29 אוגוסט 2007 12:09 |
| שרשרת כלים | |
| |