mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

Keista problema

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 5, 2008, 15:06
Naujas Narys

Default Keista problema

Ok im atostogauti Floridoje Bankomatas su savo Dell Inspiron 9300, 4 metai ir problema yra tai eina lėtai, kai muzika skamba iš bet grotuvo naudoti garsiakalbius! ir jie garsiai, mano soundcard yra Sigmatel, Tačiau kai muzika groja per ausinių sistema veikia gerai! bet kai grojo per garsiakalbius sistema atsilieka? Any help??
Old Rugsėjis 5, 2008, 15:20
Administrator Grupė

Default Keista problema

Nėra jokios eina per garsiakalbius vs ausinės turės kitokį poveikį kompiuterio greičio.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Rugsėjis 5, 2008, 15:22
Naujas Narys

Default Keista problema

žinau, kad,, ką jiems pasakyti, nešiojamas tiesiog eina lėtai, kai muzika outputted per pagrindinių pranešėjų ir aš neįsivaizduoju, y? jos labai painioja
Old Rugsėjis 5, 2008, 15:25
Narys

Default Keista problema

Galbūt, bet tikrai jos nors susiję su šios programinės įrangos valdymo, ir dėl tam tikrų priežasčių užima papildomą procesas yra, kad išėjimo iš garsiakalbių, turbūt nėra teisinga.

tai AC ir DC pat ir tai, kai muzika groja garsiai, ar ji vis dar vyksta, kai jos ramybė

+ Išjungtas jis visada padarė?
Old Rugsėjis 5, 2008, 15:28
Naujas Narys

Default Keista problema

Ne tik neseniai pradėjo tai daryti, jei aš grįšiu į UK blogai padaryti švarų Windows ir pamatyti ten:) ir tada jus: D

Bet jos labai keistai, ir CPU 1.7GHz 2GB RAM ir veikia nuo maitinimo .. ir aš bandėme išimkite bateriją, ir paliekant tik dėl maitinimo, ir jame žinau skirtumas: S

Aš galbūt reikės naujų MOBO: (kuri bus nustatyta mane atgal geras £ 100
Old Rugsėjis 5, 2008, 15:30
Narys

Default Keista problema

humm thats visas mano theroys langą lol, kas atsitinka, kai groja muzika, ausinės ir tada į juos dėmesį ir vis dar daro tą patį?
Old Rugsėjis 5, 2008, 15:38
Administrator Grupė

Default Keista problema

Ar žaidi per ausines arba garsiakalbius naudoti exacly pačią programinę įrangą, kompiuterinę įrangą ir tvarkykles.
Old Rugsėjis 6, 2008, 04:30
Narys

Default Keista problema

Žinau, kad aš tik norėjau žinoti
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Keista problema su Memory Stick Jimmy Hat Drives & Removable Media 1 Rugpjūtis 25, 2009 07:32
Keista CPU / GPU problema MiaZmA General Hardware Chat 1 1 sausis 2008 16:34
Keista Boot problema TequilaYuen Drives & Removable Media 4 15 spalis 2007 21:09
Keista problema, labai reikia pagalbos! sjhills CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 18 1 spalis 2007 12:01
Reikia pagalbos dėl keisto boot problemos rizse General Hardware Chat 3 Rugpjūtis 29, 2007 12:09
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.