mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri

Register

Strange Problem

Reply

Thread Tools
Old Septembris 5, 2008, 15:06
New Member Group

Default Strange Problem

Ok im brīvdienās Floridas atm ar manu Dell Inspiron 9300, 4 gadus vecs un problēma ir tā iet lēni, kad mūzika tiek spēlēta no media player, izmantojot speakers! un tie ir skaļi, mana skaņas karte ir Sigmatel, taču kad mūzika tiek spēlēta caur headphone jack sistēma darbojas fine! bet, ja spēlē ar runātāju sistēmas lags? any help??
Old Septembris 5, 2008, 15:20
Administrator Group

Default Strange Problem

Nav ceļš caur skaļruņiem vs austiņas būs kādas dažādi ietekmē datora ātrumu.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Septembris 5, 2008, 15:22
New Member Group

Default Strange Problem

Es zinu, ka,, kas im sakot ir klēpjdators tikai iet lēni, kad mūzika ir outputted ar galveno referentu un man nav ne jausmas, y? tās ļoti mulsinoši
Old Septembris 5, 2008, 15:25
Loceklis

Default Strange Problem

varbūt, bet noteikti tās kaut ko darīt ar programmatūru, kas kontrolē šo un kaut kādu iemeslu dēļ sāk papildus process ir ļaut izejas no runātājiem, iespējams, nav pareizi.

tas pats par maiņstrāvas un līdzstrāvas un vai tā ir vienmēr, kad mūzika spēlē skaļi vai tas joprojām notiek, kad tā kluss

+ Ir tas vienmēr ir darījuši?
Old Septembris 5, 2008, 15:28
New Member Group

Default Strange Problem

Ne tikai nesen sākusi darīt to, kad es atgriežos uk slikti darīt tīru uzstādīt logu un redzēt, tad:) un tad lai jūs zināt: D

Bet tā ļoti dīvaini, un cpu ir 1.7GHz 2GB RAM, un tās darbību ūdensvada .. un es esmu mēģinājis noņemt bateriju un atstājot to tikai no elektrotīkla, un tas padara zināt starpību: S

Man, iespējams, vajadzēs jaunu MOBO: (kas noteiks mani atpakaļ labs £ 100
Old Septembris 5, 2008, 15:30
Loceklis

Default Strange Problem

humm thats visas manas theroys no loga lol, kas notiek, ja spēlē mūziku ar austiņām, kas pēc tam to veikšanai, un joprojām dara pats?
Old Septembris 5, 2008, 15:38
Administrator Group

Default Strange Problem

Vai jums spēlē ar austiņām vai skaļruņiem jūs izmantojat exacly pašu programmatūru, aparatūru un vadītājiem.
Old Septembris 6, 2008, 04:30
Loceklis

Default Strange Problem

Es zinu, ka es tikai gribēju zināt
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.