![]() |
|
| |||
| |||
| Ok im brīvdienās Floridas atm ar manu Dell Inspiron 9300, 4 gadus vecs un problēma ir tā iet lēni, kad mūzika tiek spēlēta no media player, izmantojot speakers! un tie ir skaļi, mana skaņas karte ir Sigmatel, taču kad mūzika tiek spēlēta caur headphone jack sistēma darbojas fine! bet, ja spēlē ar runātāju sistēmas lags? any help?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nav ceļš caur skaļruņiem vs austiņas būs kādas dažādi ietekmē datora ātrumu.
| |||
| |||
| Es zinu, ka,, kas im sakot ir klēpjdators tikai iet lēni, kad mūzika ir outputted ar galveno referentu un man nav ne jausmas, y? tās ļoti mulsinoši |
|
| |||
| |||
| varbūt, bet noteikti tās kaut ko darīt ar programmatūru, kas kontrolē šo un kaut kādu iemeslu dēļ sāk papildus process ir ļaut izejas no runātājiem, iespējams, nav pareizi. tas pats par maiņstrāvas un līdzstrāvas un vai tā ir vienmēr, kad mūzika spēlē skaļi vai tas joprojām notiek, kad tā kluss + Ir tas vienmēr ir darījuši? |
|
| |||
| |||
| Ne tikai nesen sākusi darīt to, kad es atgriežos uk slikti darīt tīru uzstādīt logu un redzēt, tad:) un tad lai jūs zināt: D Bet tā ļoti dīvaini, un cpu ir 1.7GHz 2GB RAM, un tās darbību ūdensvada .. un es esmu mēģinājis noņemt bateriju un atstājot to tikai no elektrotīkla, un tas padara zināt starpību: S Man, iespējams, vajadzēs jaunu MOBO: (kas noteiks mani atpakaļ labs £ 100 |
|
| |||
| |||
| humm thats visas manas theroys no loga lol, kas notiek, ja spēlē mūziku ar austiņām, kas pēc tam to veikšanai, un joprojām dara pats? |
|
| |||
| |||
| Vai jums spēlē ar austiņām vai skaļruņiem jūs izmantojat exacly pašu programmatūru, aparatūru un vadītājiem. |
|
| |||
| |||
| Es zinu, ka es tikai gribēju zināt |