![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ok im na wakacje na Florydzie atm z moim Dell Inspiron 9300, 4 lata stary i problem jest to idzie powoli, gdy muzyka grana jest z dowolnego odtwarzacza multimedialnego za pomocą głośników! i są one głośne, moja karta dźwiękowa jest Sigmatel, jednak gdy muzyka grana jest w gniazdo słuchawkowe system działa dobrze! ale kiedy odtwarzane przez głośniki systemu pozostaje w tyle? any help?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W żaden sposób nie działa poprzez głośniki vs słuchawki będą miały różny wpływ na szybkość komputera.
| |||
| |||
| Wiem, że, mówiąc im, co jest tylko laptop idzie powoli, gdy muzyka jest outputted poprzez głównych prelegentów i nie mam pomysłu y? jej bardzo mylące |
|
| |||
| |||
| ale na pewno nie może jej coś zrobić z tym oprogramowanie sterujące i jakiegoś powodu podjęcia dodatkowego procesu, aby umożliwić wyjście z głośników, prawdopodobnie nie w prawo. jest to samo na AC i DC i jest za każdym razem, kiedy muzyka gra głośno, czy nadal się tak zdarzyć, gdy jego spokojny + Jest to, że zawsze zrobić? |
|
| |||
| |||
| Nie tylko ostatnio robi to, gdy wrócę do uk złego zrobić czystą instalację systemu Windows, a następnie patrz:), a następnie pozwól wiesz: D Ale jego bardzo dziwne, a CPU jest 1.7ghz 2GB RAM i jej funkcjonowanie sieci .. Mam wypróbowany i wyjmij baterię i pozostawiając tylko w sieci i to sprawia, że wiesz różnica: S I może potrzebować nowego Mobo: (który będzie mnie dobry £ 100 |
|
| |||
| |||
| humm thats all my theroys przez okno lol, co dzieje się podczas odtwarzania muzyki w słuchawkach następnie biorąc je i nadal robi to samo? |
|
| |||
| |||
| Czy można grać za pomocą słuchawek lub głośników używasz exacly tego samego oprogramowania, sprzętu i sterowników. |
|
| |||
| |||
| wiem, że po prostu chcieli się dowiedzieć, |