mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Sunet, Difuzoare & MP3 Playere

Register

Ciudat Problemã

Reply

Thread Tools
Old 5a Sep 2008, 15:06
Noile state Group

Default Ciudat Problemã

Ok im în vacanţă în Florida atm cu Dell Inspiron 9300, 4 ani şi problema este merge încet, ori de câte ori este jucat de muzică de la orice player media, utilizând difuzoarele! şi sunt tare, de Sunet mea este un SigmaTel, dar atunci când este jucat de muzică prin căşti Jack sistemul ruleaza bine! dar cand a jucat prin boxele sistemului GAL-uri? orice ajutor????
Old 5a Sep 2008, 15:20
Administrator Group

Default Ciudat Problemã

Nu există nici o cale să fie difuzate prin difuzoare faţă de căşti va avea orice alt impact asupra PC-ul de viteză.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 5a Sep 2008, 15:22
Noile state Group

Default Ciudat Problemã

Ştiu că,, ceea ce im spune este doar laptop merge încet când muzica este outputted prin difuzoarele principale şi nu am nici o idee y? sale foarte confuz
Old 5a Sep 2008, 15:25
Grupul de stat

Default Ciudat Problemã

Poate, dar nu şi cu siguranţă ei ceva de-a face cu acest software-ul de control, şi dintr-un motiv în plus ocupă de proces, pentru a permite ieşirea din difuzoare, probabil, nu dreapta.

este aceeaşi şi pe AC DC şi este acesta ori de câte ori este muzica tare joc sau nu se mai întâmpla în momentul în linişte

+ A făcut-o întotdeauna ca?
Old 5a Sep 2008, 15:28
Noile state Group

Default Ciudat Problemã

Nu doar de curând a început o faci, atunci când mă voi întoarce în Marea Britanie bolnav face o instalare curată de Windows şi să vedeţi atunci:) si apoi te lasa sa stii: D

Dar sa Foarte ciudat, şi este 1.7ghz cpu 2GB RAM şi ei să fie difuzate din priza .. şi am încercat scoateţi bateria şi lăsând doar pe reţea şi se face ştiu diferenţa: S

Am putea avea nevoie de un nou mobo: (care va stabili mă întorc un bun £ 100
Old 5a Sep 2008, 15:30
Grupul de stat

Default Ciudat Problemã

humm thats toate mi theroys pe fereastră lol, ce se întâmplă atunci când muzica cu căşti în apoi luaţi-i şi mai faci acelaşi lucru?
Old 5a Sep 2008, 15:38
Administrator Group

Default Ciudat Problemã

Fie că joacă prin căşti sau vorbitori ai folosi exacly acelaşi software, hardware şi de drivere.
Old 6lea Sep 2008, 04:30
Grupul de stat

Default Ciudat Problemã

Ştiu că am vrut să ştiu
Reply

Register

Marcaje