мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Звук, Спеакерс & МП3 плејери

Register

Стран проблем

Reply

Тхреад Тоолс
Old 5. Сеп 2008, 15:06
Нови члан групе

Default Стран проблем

Ок им на одмору на Флориди са мојим АТМ Делл Инспирон 9300, 4 година и проблем је то споро иде, кад год је играо музике са било ког медиа плаыер користите звучнике! и они су гласни, мој звучну је Сигмател Још када музика свира преко слушалица утичница система рунс фине! али кад су играли преко звучника систем заостаје? било који помоћ??
Old 5. Сеп 2008, 15:20
Администратор Гроуп

Default Стран проблем

Не постоји начин приказују преко звучника слушалице вс ће имати различит утицај на брзину рачунара.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 5. Сеп 2008, 15:22
Нови члан групе

Default Стран проблем

Знам да је, што им је рекао: лаптоп само споро иде кад је музика оутпуттед преко главних говорника, а ја немам појма ы? својим врло збуњујуће
Old 5. Сеп 2008, 15:25
Мембер Гроуп

Default Стран проблем

можда, али не и његова дефинитивно нешто радити с овај софтвер регулацију, а из неког разлога узима додатни процес'с допустити излаз из звучника, вероватно није у праву.

је то исто на АЦ и ДЦ-а је то кад год је музика свира гласно или то ипак догоди када његова тишина

+ Је увек учинио да?
Old 5. Сеп 2008, 15:28
Нови члан групе

Default Стран проблем

Но тек недавно почео то, када сам се вратити у Великој Британији болестан направити чисту инсталацију система Уиндоус и видимо онда:) и онда пустити да знате: Д

Но, његова Врло чудна, а ЦПУ је 1.7гхз 2ГБ РАМ-а и његова вођења струје .. Покушао сам и извадите батерију и остављајући само на струју и то чини разлику знам: С

Можда ћу требати нову мобо: (која ће ми вратити добар £ 100
Old 5. Сеп 2008, 15:30
Мембер Гроуп

Default Стран проблем

хумм тај све моје тхероыс оут прозор лол, оно што се дешава кад свира музику са слушалицама у тада водећи их и даље ради исту ствар?
Old 5. Сеп 2008, 15:38
Администратор Гроуп

Default Стран проблем

Било да играте преко звучника или слушалица користите ексацлы исти софтвера, хардвера и управљачких програма.
Old 6. Сеп 2008, 04:30
Мембер Гроуп

Default Стран проблем

Знам да сам само хтео да знате
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Чудан проблем са Меморы Стицк Јиммы Хат Дривес & Измјењиви медији 1 25 Авг 2009 07:32
Чудне ЦПУ / ГПУ проблем МиаЗмА Генерал Хардуаре Цхат 1 1 јануар 2008 16:34
Чудне Боот проблем ТекуилаЫуен Дривес & Измјењиви медији 4 15 октобар 2007 21:09
Стран проблем, стварно потреба некакав помоћ! сјхиллс ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 18 1 октобар 2007 12:01
Требате ли помоћ са чудним боот проблем ризсе Генерал Хардуаре Цхат 3 29 аугуст 2007 12:09
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц