![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок им на одмору на Флориди са мојим АТМ Делл Инспирон 9300, 4 година и проблем је то споро иде, кад год је играо музике са било ког медиа плаыер користите звучнике! и они су гласни, мој звучну је Сигмател Још када музика свира преко слушалица утичница система рунс фине! али кад су играли преко звучника систем заостаје? било који помоћ?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не постоји начин приказују преко звучника слушалице вс ће имати различит утицај на брзину рачунара.
| |||
| |||
| Знам да је, што им је рекао: лаптоп само споро иде кад је музика оутпуттед преко главних говорника, а ја немам појма ы? својим врло збуњујуће |
|
| |||
| |||
| можда, али не и његова дефинитивно нешто радити с овај софтвер регулацију, а из неког разлога узима додатни процес'с допустити излаз из звучника, вероватно није у праву. је то исто на АЦ и ДЦ-а је то кад год је музика свира гласно или то ипак догоди када његова тишина + Је увек учинио да? |
|
| |||
| |||
| Но тек недавно почео то, када сам се вратити у Великој Британији болестан направити чисту инсталацију система Уиндоус и видимо онда:) и онда пустити да знате: Д Но, његова Врло чудна, а ЦПУ је 1.7гхз 2ГБ РАМ-а и његова вођења струје .. Покушао сам и извадите батерију и остављајући само на струју и то чини разлику знам: С Можда ћу требати нову мобо: (која ће ми вратити добар £ 100 |
|
| |||
| |||
| хумм тај све моје тхероыс оут прозор лол, оно што се дешава кад свира музику са слушалицама у тада водећи их и даље ради исту ствар? |
|
| |||
| |||
| Било да играте преко звучника или слушалица користите ексацлы исти софтвера, хардвера и управљачких програма. |
|
| |||
| |||
| Знам да сам само хтео да знате |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Чудан проблем са Меморы Стицк | Јиммы Хат | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 25 Авг 2009 07:32 |
| Чудне ЦПУ / ГПУ проблем | МиаЗмА | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 1 јануар 2008 16:34 |
| Чудне Боот проблем | ТекуилаЫуен | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 15 октобар 2007 21:09 |
| Стран проблем, стварно потреба некакав помоћ! | сјхиллс | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 18 | 1 октобар 2007 12:01 |
| Требате ли помоћ са чудним боот проблем | ризсе | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 29 аугуст 2007 12:09 |
| Тхреад Тоолс | |
| |