az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ses, Speakers & MP3 Çalarlar

Register

Garip Sorun

Reply

Konu Araçları
Old 5. Eylül 2008, 15:06
Yeni Üye Grubu

Default Garip Sorun

Benim Dell Inspiron 9300, 4 yaşında olan Florida ATM tatil Tamam Sohbet ve sorunun zaman müzik herhangi bir medya oynatıcı Hoparlörleri kullanarak oynanır yavaş gidiyor olduğunu! ve onlar yüksek sesle, benim ses bir Sigmatel, Fakat müzik sistemi iyi çalıştığı kulaklık jakı ile oynadı is! ama hoparlörlerinizden sistemi geride kalır oynanır? herhangi bir yardım??
Old 5. Eylül 2008, 15:20
Yönetici Grubu

Default Garip Sorun

Bu bilgisayar hızı üzerinde farklı bir etkisi olacak hiçbir şekilde Hoparlörleri Vs kulaklıklar üzerinden çalışıyor.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 5. Eylül 2008, 15:22
Yeni Üye Grubu

Default Garip Sorun

O, ne söyleyerek Sohbet biliyorum sadece bir müzik ana hoparlör ve i ile outputted olduğunu yavaş giden laptop olsun hiç bir fikrim y var mı? Çok kafa karıştırıcı
Old 5. Eylül 2008, 15:25
Üye Grubu

Default Garip Sorun

belki ama kesinlikle onun bir yazılım Bu kontrol ile, ve bazı nedenle's up Hoparlörlerin, muhtemelen doğru çıktı değil çıkışı sağlamak için ekstra işlem sürer.

o AC ve DC aynı ve zaman müzik veya hala olmuş mudur yüksek çalarken o zaman da sessiz

Her zaman yapılır + bu oldu?
Old 5. Eylül 2008, 15:28
Yeni Üye Grubu

Default Garip Sorun

Hayır sadece yakın yapıyor, ne zaman geri İngiltere için kötü bir pencere ve kurun daha sonra da:) ve sonra bildirin temiz: D yapmak Başlamak

Fakat onun çok ve işlemci garip 1.7ghz 2GB RAM ve Ana ve .. çalışıyor ve i bataryayı çıkarın ve Ana Yalnızca bırakılması ve bu farkı biliyor yapan denedim: S

I (Bu bir £ 100 beni ayarlamak yeni bir mobo: gerekebilir
Old 5. Eylül 2008, 15:30
Üye Grubu

Default Garip Sorun

humm şu pencere lol tüm benim theroys, ne zaman sonra ve yaptırmayı hala aynı şeyi yapmak kulaklık ile müzik çalarken olur?
Old 5. Eylül 2008, 15:38
Yönetici Grubu

Default Garip Sorun

İster bir kulaklık veya exacly aynı yazılım, donanım ve sürücüler kullanmak hoparlörleri ile oynuyor.
Old 6. Eylül 2008, 04:30
Üye Grubu

Default Garip Sorun

Ben sadece bilmeni istedim biliyorum
Reply

Register

Bookmarks