![]() |
|
| |||
| |||
| Benim Dell Inspiron 9300, 4 yaşında olan Florida ATM tatil Tamam Sohbet ve sorunun zaman müzik herhangi bir medya oynatıcı Hoparlörleri kullanarak oynanır yavaş gidiyor olduğunu! ve onlar yüksek sesle, benim ses bir Sigmatel, Fakat müzik sistemi iyi çalıştığı kulaklık jakı ile oynadı is! ama hoparlörlerinizden sistemi geride kalır oynanır? herhangi bir yardım?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu bilgisayar hızı üzerinde farklı bir etkisi olacak hiçbir şekilde Hoparlörleri Vs kulaklıklar üzerinden çalışıyor.
| |||
| |||
| O, ne söyleyerek Sohbet biliyorum sadece bir müzik ana hoparlör ve i ile outputted olduğunu yavaş giden laptop olsun hiç bir fikrim y var mı? Çok kafa karıştırıcı |
|
| |||
| |||
| belki ama kesinlikle onun bir yazılım Bu kontrol ile, ve bazı nedenle's up Hoparlörlerin, muhtemelen doğru çıktı değil çıkışı sağlamak için ekstra işlem sürer. o AC ve DC aynı ve zaman müzik veya hala olmuş mudur yüksek çalarken o zaman da sessiz Her zaman yapılır + bu oldu? |
|
| |||
| |||
| Hayır sadece yakın yapıyor, ne zaman geri İngiltere için kötü bir pencere ve kurun daha sonra da:) ve sonra bildirin temiz: D yapmak Başlamak Fakat onun çok ve işlemci garip 1.7ghz 2GB RAM ve Ana ve .. çalışıyor ve i bataryayı çıkarın ve Ana Yalnızca bırakılması ve bu farkı biliyor yapan denedim: S I (Bu bir £ 100 beni ayarlamak yeni bir mobo: gerekebilir |
|
| |||
| |||
| humm şu pencere lol tüm benim theroys, ne zaman sonra ve yaptırmayı hala aynı şeyi yapmak kulaklık ile müzik çalarken olur? |
|
| |||
| |||
| İster bir kulaklık veya exacly aynı yazılım, donanım ve sürücüler kullanmak hoparlörleri ile oynuyor. |
|
| |||
| |||
| Ben sadece bilmeni istedim biliyorum |
![]() |
|
| Bookmarks |