менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

Дивною проблеми

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 вересня 2008, 15:06
Нові члени групи

Добре їм на відпочинку у Флориді банкомат з моїм Dell Inspiron 9300, 4 років, а проблема це йде повільними, коли музика грає з будь-якого медіа-плеєр за допомогою колонок! і вони голосно, моя звукова карта Sigmatel, але коли музика відтворюється через навушники система працює добре! Але коли грає через динаміки системи лаг? будь-яка допомога??
Old 5 вересня 2008, 15:20
Адміністратор групи

Існує жодним чином не проходить через які виступають проти навушників буде мати різний вплив на швидкість ПК.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 5 вересня 2008, 15:22
Нові члени групи

Я знаю, що, говорячи їм, що це ноутбук просто йде повільними коли музика виводяться через головний ораторів, і я поняття не маю, Y? своїй дуже заплутано
Old 5 вересня 2008, 15:25
Член групи

Може бути, але не обов'язково щось своє робити з програмним забезпеченням боротьби з цим, і чомусь займає додатковий процес, щоб дозволити вихід з ораторів, ймовірно, не мають рації.

це те ж саме на постійного і змінного струму, і це всякий раз, коли музика грає голосно або воно все ще може статися, коли її тихий

+ Має воно завжди це робили?
Old 5 вересня 2008, 15:28
Нові члени групи

Немає лише недавно почали робити це, коли я повернуся в Великобританію, жорстоке робити нове встановлення системи Windows і побачити те:), а потім повідомити вам: D

Але саме дивне, і процесором 1.7GHz 2GB RAM і його функціонування мережі .. і я намагався видалити батарею і залишити тільки по мережі і робить знаємо різницю: S

Я, можливо, буде потрібно новий плат: (в якому будуть визначені мене хороші £ 100
Old 5 вересня 2008, 15:30
Член групи

Хамм Це все мої theroys з вікна LOL, що відбувається, коли грає музика в навушниках у той вибираючи їх і досі роблять те ж саме?
Old 5 вересня 2008, 15:38
Адміністратор групи

Будь ви граєте через навушники або акустичні системи ви використовуєте exacly те саме програмне забезпечення, апаратні засоби та водії.
Old 6 вересня 2008, 04:30
Член групи

Я знаю, що я просто хотів би знати
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.