![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Добре їм на відпочинку у Флориді банкомат з моїм Dell Inspiron 9300, 4 років, а проблема це йде повільними, коли музика грає з будь-якого медіа-плеєр за допомогою колонок! і вони голосно, моя звукова карта Sigmatel, але коли музика відтворюється через навушники система працює добре! Але коли грає через динаміки системи лаг? будь-яка допомога?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Існує жодним чином не проходить через які виступають проти навушників буде мати різний вплив на швидкість ПК.
| |||
| |||
| Я знаю, що, говорячи їм, що це ноутбук просто йде повільними коли музика виводяться через головний ораторів, і я поняття не маю, Y? своїй дуже заплутано |
|
| |||
| |||
| Може бути, але не обов'язково щось своє робити з програмним забезпеченням боротьби з цим, і чомусь займає додатковий процес, щоб дозволити вихід з ораторів, ймовірно, не мають рації. це те ж саме на постійного і змінного струму, і це всякий раз, коли музика грає голосно або воно все ще може статися, коли її тихий + Має воно завжди це робили? |
|
| |||
| |||
| Немає лише недавно почали робити це, коли я повернуся в Великобританію, жорстоке робити нове встановлення системи Windows і побачити те:), а потім повідомити вам: D Але саме дивне, і процесором 1.7GHz 2GB RAM і його функціонування мережі .. і я намагався видалити батарею і залишити тільки по мережі і робить знаємо різницю: S Я, можливо, буде потрібно новий плат: (в якому будуть визначені мене хороші £ 100 |
|
| |||
| |||
| Хамм Це все мої theroys з вікна LOL, що відбувається, коли грає музика в навушниках у той вибираючи їх і досі роблять те ж саме? |
|
| |||
| |||
| Будь ви граєте через навушники або акустичні системи ви використовуєте exacly те саме програмне забезпечення, апаратні засоби та водії. |
|
| |||
| |||
| Я знаю, що я просто хотів би знати |