![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Безопасно ли е да се включите до дупката, където всички въздушни излиза от субуфер? някой каза, че аз имам субуфер звучи повече naturale този начин подквотите се вижда на едната страна и дупката се излъчва по други подквотите outwords не е обърната наопаки, или нищо
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Вашата натура на подизпълнители е пренесли под whitch дава дългосрочен дълбок бас отбелязва .. pluggin отвора нагоре, ще направи запечатан encloser whitch ви дава твърд дълбок бас пробиване бележка вещица и perfer ..за да получите най-доброто качество на звука от вашия под него трябва да се eneywere зад вас или компютъра ви кажа под бюрото Основно, че въздушните дупка не трябва да бъде обърната към вас (трябва да бъдат изложени на somwere начин) тройка го и ходи около .. ull тук разликата като вид на подизпълнители е предназначен за пренесли encloser му не са силни enuf тройка, за да го предаде в запечатан encloser както подквотите битки на въздуха вътре в запечатана кутия оттам подквотите ще наминавам каже няколко седмици в зависимост колко силен сте го ect.i не трябва IV го haha. Моят съвет от запечатана под бас, тъй като те са силни enuf да се бори отново въздуха вътре .. Бих търсите запечатан encloser под бас вещица има малък прозорец, както това означава подквотите приучавам имат много въздух към борбата срещу който ви дава бърз pouncey бас отбелязва .. Аз не съм много сигурен, че тя продава запечатан подсектори за компютър .. аз използвам моя дом sterio с seprate подсектори ![]() Надявам се това да помогне:) Моята система: P * L * A * Z * M * A
|
|
| |||
| |||
| OK, благодаря така Im вземане компютър бюрото и аз искам да имам малко шелф да си сложа събуфер ще бъде това по-добро място? му за около 3 инча от земята се ожени |
|
| |||
| |||
перфектни .. като пристанище на въздуха дупка навик се към вас .. акар да е добра идея пускането подквотите за някои тънки гъба за спиране на вибрации eneything меки наистина |
|
| |||
| |||
| Добре, ще направя, но това ще отнеме известно време за бюрото да се свърши |
|
| |||
| |||
| Av имам някои планове .. и аз казвам планове Искам да кажа в моето Hed на вземане на моите собствени бюрото .. бяха бр кула се издига на върха на бюрото-моторни .. може би дори на екрана ![]() ![]() би искал да види, че направи .. мисля, че изглежда прекалено alrite ако бюрото е проектиран обред |
|
| |||
| |||
| Уау, че ще е готино, но аз ще искам да го направя с моя, защото аз DONT мисля, че заслужава да бъде скрит Обичам моя компютър ... бюрото ми, че ще бъде 9 фута дълго! Имам дизайна на един от моите майките житниците и nobels magizzines или нещо подобно DONT знам дали и тези във Великобритания ... |
|
| |||
| |||
| IV никога не се намира тук 9 фута дълго .., че е голям![]() |
|
| |||
| |||
| бюрото част тя 5 фута дълги и останалата част от нея е cabnites |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Предпазител на вятъра Tannoy TS12 Субуфер | robina80 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 13 | 27 Feb 2009 10:10 |
| Tannoy TS12 Субуфер високоговорител | robina80 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 6 | 18 Feb 2009 16:10 |
| Нишка Инструменти | |
| |