![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| je to bezpečné zástrčku do díry, kde veškerý vzduch pochází z subwoofer? někdo řekl, že subwoofer jsem zvuky více naturale tím nižší je vidět na jedné straně a díra je na druhé sub stojí outwords ne dozadu nebo nic
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Váš druh je podřízené portovaný sub whitch dává dlouhé hluboké basy poznámky .. pluggin otvoru až jej v zapečetěné encloser whitch dává tvrdý děrovací hluboké basy vědomí čarodějnice i perfer ..co nejlepší kvalitu zvuku z vašeho sub, že by mělo být eneywere za vámi, nebo řekněme pod PC stůl zásadě, že vzduch díry by neměly být čelí vám (třeba somwere na cestu) tern, a to na procházku kolem .. ull zde rozdíl jako svého druhu sub je určen pro portovaný encloser není její silnou enuf vám tern do zapečetěné encloser jako sub bojuje vzduchu uvnitř uzavřeného krabice tím nižší bude rána v říct pár týdnů podle toho, jak hlasitě to máte ect.i by ne iv udělali haha. moji radu zapečetěným sub woofer, jak jsou silné enuf k boji znovu vzduchu uvnitř .. Já bych hledat zapečetěným encloser sub woofer čarodějnice má malá krabička, kterou se rozumí sub zvyklý mít mnohem vzduchu k boji proti vám dát rychle pouncey bass poznámky .. Já nejsem příliš jistý, že prodávat zalepené sub pro PC, .. i používání mého domu sterio s seprate sub ![]() Hope this helps:) Můj systém: P * L * A * Z * M * A
|
|
| |||
| |||
| ok díky takže im podání stole počítač a chci si trochu šelfu, aby v mém subwoofer by to být dobré místo? její o 3 palce asi z toho důvodu, poličky |
|
| |||
| |||
dokonalý .. jako přístavní vzduch otvorem zvyklý být čelí vás .. roztoč být dobrý nápad uvedení sub na některé tenké houba k zastavení vibrací eneything soft opravdu |
|
| |||
| |||
| ok bude to ale bude trvat na stole musí být dokončena |
|
| |||
| |||
| av tu nějaké plány .. tak říkám i plány znamenají v mém hed vytvořit vlastní stůl .. byla ks věží se tyčí v horní části stolu-motoru .. možná i na obrazovce ![]() ![]() by rád viděl, že udělal .. myslím, že vypadají příliš dobrá, pokud recepce je navržen tak, obřad |
|
| |||
| |||
| wow, že by bylo v pohodě, ale já bych chtěla dělat jej mine, protože i dont myslím, že si zaslouží, aby se skryté lásky i můj počítač ... mém stole to bude 9 ft dlouho! Mám návrh z jednoho z mých maminky stodoly a nobels magizzines nebo něco takového dont vědět, jestli u těch, které ve Velké Británii ... |
|
| |||
| |||
| iv nikdy potkat zde 9 ft dlouho, že je velká ..![]() |
|
| |||
| |||
| stolu součástí je 5 stop dlouhý a zbytek je cabnites |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pojistkové Foukané na amplión TS12 Subwoofer | robina80 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 13 | 27 únor 2009 10:10 |
| Amplión TS12 Subwooferový reproduktor | robina80 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 6 | 18 únor 2009 16:10 |
| Thread Nástroje | |
| |