![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| είναι ασφαλές για σύνδεση μέχρι την τρύπα, όπου όλες οι αέρα βγαίνει από το subwoofer; κάποιος είπε το υπογούφερ έχω ήχους πιο naturale 'αυτόν τον τρόπο την υπο είναι ορατό από τη μία πλευρά και η τρύπα είναι από την άλλη τα επιμέρους outwords δεν αντιμετωπίζει τα πίσω ή τίποτα
| ||||||||||||
| ||||||||||||
το είδος των επιμέρους φορητότητα είναι μια υπο whitch δίνει μεγάλη βαθιά μπάσα σημειώνει .. pluggin την τρύπα "θα κάνουν ένα σφραγισμένο encloser whitch σας δίνει ένα σκληρό βαθιά μπάσα ζουμπάρισμα σημείωμα μάγισσα i perfer ..για να έχετε την καλύτερη ποιότητα ήχου από σας θα πρέπει να είναι υπο eneywere πίσω σας ή τον υπολογιστή σας πω υπό γραφείο βασικά ότι η τρύπα του αέρα δεν θα πρέπει να είναι στραμμένη προς το μέρος σας (πρέπει να αναφέρονται ο τρόπος somwere) είναι τριπλός και για βόλτα .. ULL εδώ τη διαφορά όπως σας είδος υπο είναι σχεδιασμένα για τη φορητότητα encloser δεν ισχυρή enuf για σας να γλαρονάκι σε σφραγισμένο encloser όπως η υπο καταπολεμά τον αέρα μέσα στο σφραγισμένο κουτί, επομένως, την υπο πλήγμα θα πω σε λίγες εβδομάδες, ανάλογα πόσο δυνατά έχετε iv ect.i δεν θα πρέπει να κάνει haha. Η συμβουλή μου από σφραγισμένο υπο γούφερ που είναι ισχυρή enuf για την καταπολέμηση και πάλι τον αέρα στο εσωτερικό .. Θα αναζητήσουμε μια κλειστή encloser υπο γούφερ μάγισσα έχει ένα μικρό κουτί που σημαίνει ότι οι επιμέρους συνηθίζει έχουν πολύ αέρα για την καταπολέμηση της δίνοντάς σας γρήγορα pouncey μπάσο σημειώσεις .. Δεν είμαι τόσο βέβαιος πωλούν σφραγισμένο υπο έναν υπολογιστή για χρήση i .. σπίτι μου sterio με seprate υπο ![]() ελπίδα αυτό βοηθά:) Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A
|
|
| |||
| |||
| ok thanks im καθιστώντας έτσι έναν υπολογιστή γραφείου, και θέλω να έχουν ένα μικρό ράφι να μου υπογούφερ σε αυτό θα είναι ένα καλό μέρος; τα περίπου 3 ίντσες περίπου από το έδαφος, το ράφι |
|
| |||
| |||
τέλειο .. όπως το λιμάνι του αέρα τρύπα συνηθίζει να είναι στραμμένη προς το μέρος σας .. ακάρεως είναι καλή ιδέα να την υπο σε μερικά λεπτά για να σταματήσει σπόγγου δονήσεις eneything μαλακό πραγματικά |
|
| |||
| |||
| ok θα το κάνει αλλά θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για το γραφείο για να τελειώσει |
|
| |||
| |||
| av έχεις κάποια σχέδια .. καλά λέω σχέδια εννοώ μου hed να το δικό μου γραφείο .. ήταν οι αυξήσεις τεμ πύργος από την κορυφή του γραφείου μηχανοκίνητα .. ίσως ακόμα και η οθόνη ![]() ![]() θα ήθελε να δει ότι κάνει .. alrite δούμε πως είναι πάρα πολύ αν το γραφείο έχει σχεδιαστεί ιεροτελεστία |
|
| |||
| |||
| wow ότι θα είναι δροσερό, αλλά θα ήθελα να το κάνω με το δικό μου i dont επειδή πιστεύω ότι αξίζει να είναι κρυμμένο Λατρεύω τον υπολογιστή μου ... γραφείο μου αυτή θα είναι το 9 ft καιρό! Πήρα το σχεδιασμό από ένα από τα MOMS barns και nobels magizzines ή κάτι τέτοιο dont ξέρει εάν έχουν και αυτές στο Ηνωμένο Βασίλειο ... |
|
| |||
| |||
| iv ποτέ δεν συναντάμε εδώ 9 ft καιρό ότι είναι μεγάλη ..![]() |
|
| |||
| |||
| το γραφείο αυτό 5FT μεγάλο μέρος και το υπόλοιπο είναι cabnites |