![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| je to sigurno da se spojite na rupu gdje svi zrak izlazi iz subwoofer? netko je rekao subwoofer imam više naturale zvukove koji način sub je vidljiv na jednoj strani, a rupa se nalazi na druge sub suoccava outwords ne unatrag ili bilo što
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Vaše vrste sub je koristiti sub whitch daje dubok bas dugo .. pluggin bilješke otvora, učinit će se da je riječ o zatvorenoj encloser whitch pruža Vam teško probijanje dubok bas note vještica i perfer ..da bi dobili najbolju kvalitetu zvuka iz vašeg pod bi trebao biti iza vas ili eneywere reći pod računalu desk zračna rupa u osnovi da ne bi trebalo biti okrenuti prema vama (treba somwere put out) čigra na šetnju i ull .. ovdje je razlika kao svoju vrstu sub je dizajniran za encloser koristiti njegove ne jaka enuf da čigra ga u zatvorenoj encloser kao sub borbe u zraku u zatvorenoj kutiji otud sub reći će puhati u par tjedana, ovisno koliko ste glasni ga ne bi trebalo ect.i iv učinio haha. moj savjet je zapečaćena sub woofera kako su one jake enuf da se borim protiv zraka iznutra .. ja će tražiti opečaćenih encloser sub woofer vještica ima mali kvadratić kako to znači da su pod navika imati puno zraka u borbi protiv dajući vam brzi pouncey bas note .. Nisam previše siguran oni prodaju pod peccatom za pc .. koristim moj dom sterio s seprate sub ![]() nada ovo pomaže:) My System: P * L * A * Z * M * A
|
|
| |||
| |||
| ok hvala im na taj način stvaranje računalnih desk i želim imati malo rok za stavljanje u moje subwoofer bi to biti dobro mjesto? svojih oko oko 3 cm iz zemlje polici |
|
| |||
| |||
savršena .. kao luka zračna rupa navika biti okrenuti prema vama .. obol biti dobra ideja stavljanja u sub na nekom tankom spužvom da prestanu vibracije mekih eneything stvarno |
|
| |||
| |||
| ok će učiniti, ali to će potrajati neko vrijeme za stolom biti dovršena |
|
| |||
| |||
| av dobio neke planove .. dobro kažem planova mislim u mom HED izrade moj desk .. bili pc toranj uzdiže iz vrha stolu-motorizovanu .. čak zaslona ![]() ![]() htjeli vidjeti .. mislim da je učinio to izgledati ako se previše alrite desk je dizajniran obred |
|
| |||
| |||
| vau koja će biti cool, ali ja će ištanje za napraviti Internet sa moje jer ja dont misliti da zaslužuje da se skrivati volim moje računalo ... mom stolu je idući u biti 9 ft dugo! Imam dizajn iz jednog od mojih moms staje i nobels magizzines ili nešto slično dont znati ako u imati one u Velikoj Britaniji ... |
|
| |||
| |||
| iv nikada naići na njih se ovdje 9 ft dugo .. to je velika![]() |
|
| |||
| |||
| stolu dio je dugačak 5ft i ostala je cabnites |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Fuzionirati puhani na Tannoy TS12 Subwoofer | robina80 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 13 | 27. veljača 2009 10:10 |
| Tannoy TS12 Subwoofer Speaker | robina80 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 6 | 18. veljača 2009 16:10 |
| Thread Tools | |
| |