kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók

Register

Mélynyomó?

Reply

Téma eszközök
Old Április 16 2008, 16:43
Donor Group

Default Mélynyomó?

az biztos, hogy csatlakoztassa a lyukat, ahol a levegő kijön a mélynyomó? Valaki azt mondta a mélynyomó már több hangzik naturale így az al látható az egyik oldalon, és a lyuk van a másik a sub outwords nem néz hátra, vagy ilyesmi

My System: ubr számítógépes játékokhoz

Processzor (ok):
q6600 G0 @ készlet cooled ac freezer
Alaplap:
gigabyte ep45 ds3r
RAM memória:
2GB DDR2 800
Grafikus kártya (k):
4870 1GB
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
160GB 7200rpm IDE
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / tápegység:
modded + festett Case w / 1kw Antec
Hűtés:
2 120mm fans 4 80mm ventilátorok és a hdd
Hálózat / Internet:
dual gigabyte lan
Monitor (ok):
24 "Acer
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Április 16 2008, 18:29
Donor Group

Default Mélynyomó?

Ön milyen sub egy átvitt sub whitch meghozta a hosszú mély basszus megjegyzi .. pluggin a lyuk fel fog tenni, hogy egy lezárt encloser whitch adja kemény mély basszus lyukasztó tudomásul witch i perfer ..

hogy a lehető legjobb hangminőséget saját al kell eneywere mögé, vagy mondjuk a számítógép asztal alatt
Alapvetően, hogy szelelőnyílás ne nézzen (kell somwere ki az utat) tern fel és járj körül .. ull itt a különbség

mint a természetben árualcsoportjába célja az átvitt encloser, hogy nem erős enuf tern, ha azt egy zárt encloser, mint az al küzd a légi belül a lezárt dobozban így az al fog robbantani a mondjuk pár héttel függően, milyen hangos, akkor azt ect.i nem kell tenni, hogy a IV haha. Azt javaslom egy zárt sub mélysugárzó azok erős enuf harcolni ismét a levegő belül .. Azt nézd a zárt encloser sub mélysugárzó boszorkánynak van egy kis dobozt, hogy azt jelenti, hogy a sub szokás sok levegőt elleni harc így gyorsan Pouncey bass megjegyzi ..
Én nem is arról, hogy eladja a zárt sub a pc .. én használ a házam sterio a seprate sub

remélem ez segít:)

My System: P * L * A * Z * M * A

Processzor (ok):
2.3GhZ AMD
Alaplap:
Asus
RAM memória:
1 koncert DDR
Grafikus kártya (k):
256 MB G-force
Hangkártya:
Sound Blaster 5,1
Merevlemez (ek):
1-80GB 1-120GB Western Digital's
Optikai meghajtó (k):
Pioneer DVD-RW
Case / tápegység:
egyedi eset & 650w psu
Hűtés:
DIY watercooling
Hálózat / Internet:
szűz 50mb
Monitor (ok):
Acer 23 "(X233HB)
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate
Old Április 17 2008, 12:56
Donor Group

Default Mélynyomó?

OK tehát im hogy a számítógép asztal és szeretnék egy kis polc, hogy én a mélynyomó lenne ez jó? a mintegy 3 centivel a föld körül a polcon
Old Április 17 2008, 14:34
Donor Group

Default Mélynyomó?

tökéletes .. A port szelelőnyílás szokás kell nézzen .. atkától egy jó ötlet, ami az al néhány vékony szivacsot, hogy állítsa le a rezgések eneything puha igazán
Old Április 17 2008, 14:43
Donor Group

Default Mélynyomó?

OK fog csinálni, de ez eltarthat egy ideig az asztalra, hogy kész
Old Április 17 2008, 15:49
Donor Group

Default Mélynyomó?

av vannak tervek .. jól mondom tervek Mármint az én hed hogy a saját asztal .. került a PC-torony emelkedik ki a tetején a pult motorizált .. talán még a képernyőn

Szeretném látni, hogy kész .. gondolom, azt a látszatot alrite is, ha a pult célja rítus
Old Április 17 2008, 16:07
Donor Group

Default Mélynyomó?

wow, hogy az lenne jó, de én azt akarom, hogy az enyém, mert én dont gondol ez érdemes rejtett Szeretem a számítógép ... asztalomra ez lesz 9 láb hosszú! Megvan a design az egyik én moms faház, nobels magizzines vagy valami ilyesmi dont tud ha u volna ezeket az Egyesült Királyságban ...
Old Április 17 2008, 20:24
Donor Group

Default Mélynyomó?

IV sosem találkoztam velük itt 9 láb hosszú, hogy a nagy ..
Old Április 17 2008, 22:56
Donor Group

Default Mélynyomó?

A pult része azt 5ft hosszú, és a többi is cabnites
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Fuse Blown a Tannoy TS12 Mélynyomó robina80 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 13 27. február 2009 10:10
Tannoy TS12 mélynyomó hangfal robina80 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 6 18. február 2009 16:10
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.