![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| az biztos, hogy csatlakoztassa a lyukat, ahol a levegő kijön a mélynyomó? Valaki azt mondta a mélynyomó már több hangzik naturale így az al látható az egyik oldalon, és a lyuk van a másik a sub outwords nem néz hátra, vagy ilyesmi
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Ön milyen sub egy átvitt sub whitch meghozta a hosszú mély basszus megjegyzi .. pluggin a lyuk fel fog tenni, hogy egy lezárt encloser whitch adja kemény mély basszus lyukasztó tudomásul witch i perfer ..hogy a lehető legjobb hangminőséget saját al kell eneywere mögé, vagy mondjuk a számítógép asztal alatt Alapvetően, hogy szelelőnyílás ne nézzen (kell somwere ki az utat) tern fel és járj körül .. ull itt a különbség mint a természetben árualcsoportjába célja az átvitt encloser, hogy nem erős enuf tern, ha azt egy zárt encloser, mint az al küzd a légi belül a lezárt dobozban így az al fog robbantani a mondjuk pár héttel függően, milyen hangos, akkor azt ect.i nem kell tenni, hogy a IV haha. Azt javaslom egy zárt sub mélysugárzó azok erős enuf harcolni ismét a levegő belül .. Azt nézd a zárt encloser sub mélysugárzó boszorkánynak van egy kis dobozt, hogy azt jelenti, hogy a sub szokás sok levegőt elleni harc így gyorsan Pouncey bass megjegyzi .. Én nem is arról, hogy eladja a zárt sub a pc .. én használ a házam sterio a seprate sub ![]() remélem ez segít:) My System: P * L * A * Z * M * A
|
|
| |||
| |||
| OK tehát im hogy a számítógép asztal és szeretnék egy kis polc, hogy én a mélynyomó lenne ez jó? a mintegy 3 centivel a föld körül a polcon |
|
| |||
| |||
tökéletes .. A port szelelőnyílás szokás kell nézzen .. atkától egy jó ötlet, ami az al néhány vékony szivacsot, hogy állítsa le a rezgések eneything puha igazán |
|
| |||
| |||
| OK fog csinálni, de ez eltarthat egy ideig az asztalra, hogy kész |
|
| |||
| |||
| av vannak tervek .. jól mondom tervek Mármint az én hed hogy a saját asztal .. került a PC-torony emelkedik ki a tetején a pult motorizált .. talán még a képernyőn ![]() ![]() Szeretném látni, hogy kész .. gondolom, azt a látszatot alrite is, ha a pult célja rítus |
|
| |||
| |||
| wow, hogy az lenne jó, de én azt akarom, hogy az enyém, mert én dont gondol ez érdemes rejtett Szeretem a számítógép ... asztalomra ez lesz 9 láb hosszú! Megvan a design az egyik én moms faház, nobels magizzines vagy valami ilyesmi dont tud ha u volna ezeket az Egyesült Királyságban ... |
|
| |||
| |||
| IV sosem találkoztam velük itt 9 láb hosszú, hogy a nagy ..![]() |
|
| |||
| |||
| A pult része azt 5ft hosszú, és a többi is cabnites |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Fuse Blown a Tannoy TS12 Mélynyomó | robina80 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 13 | 27. február 2009 10:10 |
| Tannoy TS12 mélynyomó hangfal | robina80 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 6 | 18. február 2009 16:10 |
| Téma eszközök | |
| |