פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > סאונד, רמקולים נגני MP3 &

Register

Subwoofer?

Reply

שרשרת כלים
Old 16 אפריל 2008, 16:43
קבוצת תורמים

Default Subwoofer?

זה בטוח תקע את החור היכן שכל האוויר יוצא של subwoofer? מישהו אמר לי שיש לי את subwoofer נשמע יותר naturale ככה המשנה גלוי על צד אחד של החור הוא על אחרים המשנה הוא פונה outwords אחורה או לא כלום

המערכת שלי: ubr משחק מחשב

מעבד (ים):
q6600 G0 @ המניה מצונן AC מקפיא
לוח האם:
gigabyte ep45 ds3r
זיכרון RAM:
2GB DDR2 800
כרטיס מסך (S):
4870 1GB
כרטיס קול:
onboard
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm IDE
כונן אופטי (S):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded צבוע מקרה + W / 1kw ANTEC
Cooling:
2 120mm אוהדים 4 אוהדים 80mm ו HDD
רשת / אינטרנט:
הכפול gigabyte יאן
צג (S):
24 "Acer
מערכת הפעלה (S):
Windows XP
Old 16 אפריל 2008, 18:29
קבוצת תורמים

Default Subwoofer?

את סוג של המשנה הוא ported תת whitch נותן לאורך זמן באס עמוק הערות .. pluggin החור למעלה תעשה את זה אטום encloser whitch נותן לך קשה באס עמוק punching המכשפה הרעה אני perfer ..

כדי לקבל את איכות הצליל הטובה ביותר שלך המשנה היא צריכה להיות מאחורי eneywere או לומר לך את המחשב תחת השולחן
זה בעצם חור האוויר לא אמור להיות מול לך (צריך להיות somwere את הדרך) שחפית אותו מסתובב ו .. ull כאן את ההבדל

כמו שלך, סוג של תת מיועדת עבור ported encloser שלה לא חזקה enuf לך שחפית ואטמו אותו לתוך encloser כמו תת נלחם את האוויר בתוך התיבה אטום ומכאן המשנה תהיה מכה ב לומר כמה שבועות תלוי איך יש לך את זה בקול רם ect.i לא צריך לעשות את זה haha IV. העצה שלי חתום על ידי המשנה woofer כפי שהם חזקים enuf להילחם שוב את האוויר בתוך .. הייתי לחפש ואטמו encloser תת woofer מכשפה יש קופסונית כפי שזה אומר המשנה wont יש הרבה אוויר כדי להילחם נגד מתן מהיר pouncey באס הערות ..
אני גם לא בטוח שהם מוכרים א חתום המשנה עבור מחשב .. אני משתמש ביתי sterio עם המשנה seprate

מקווה שזה עוזר:)

המערכת שלי: P * L * A * Z * ז * א

מעבד (ים):
2.3GhZ AMD
לוח האם:
ASUS
זיכרון RAM:
1 חלטורה DDR
כרטיס מסך (S):
256MB-G-כוח
כרטיס קול:
קול Blaster 5.1
Hard Drive (s):
1-80gb 1-Western Digital של 120gb
כונן אופטי (S):
חלוץ של ה-DVD-RW
Case / PSU:
Custom מקרה & 650w PSU
Cooling:
DIY watercooling
רשת / אינטרנט:
בתולה 50mb
צג (S):
Acer 23 "(X233HB)
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate
Old 17 אפריל 2008, 12:56
קבוצת תורמים

Default Subwoofer?

תודה לכן אישור IM ביצוע שולחן המחשב ואני רוצה שיהיה קצת המדף לשים subwoofer ב שלי היה זה מקום טוב להיות? עוד על 3 אינצ 'ים שלה לגבי מהאדמה המדף
Old 17 אפריל 2008, 14:34
קבוצת תורמים

Default Subwoofer?

מושלם .. כמו יציאת האוויר החור רגיל להיות פונה אליך .. פרוטה להיות רעיון טוב לשים את המשנה בחלק רזה ספוג לעצור vibrations eneything ממש רך
Old 17 אפריל 2008, 14:43
קבוצת תורמים

Default Subwoofer?

אישור תעשה את זה, אבל ייקח זמן מה על השולחן עד לתום
Old 17 אפריל 2008, 15:49
קבוצת תורמים

Default Subwoofer?

יש כמה תכניות אב .. גם אני מתכננת אני מתכוון לומר את הד מביצוע השולחן שלי .. היו PC מגדל עולה מן העליון של השולחן motorised-.. אולי גם את המסך

רוצה לראות את זה נעשה .. חושב שזה נראה alrite גם אם השולחן מיועד rite
Old 17 אפריל 2008, 16:07
קבוצת תורמים

Default Subwoofer?

וואו זה יהיה מגניב, אבל הייתי רוצה לעשות את זה עם שלי, כי אני חושב שזה מגיע dont להיות מוסתר אני אוהב את המחשב שלי ... שולחן העבודה שלי זה הולך להיות ארוך 9 ft! יש לי את העיצוב מתוך אחד שלי moms barns ו nobels magizzines או משהו כזה U dont יודע אם יש את אלה בבריטניה ...
Old 17 אפריל 2008, 20:24
קבוצת תורמים

Default Subwoofer?

IV לא להתקל בהם כאן 9 ft ארוכה .. כי הוא גדול
Old 17 אפריל 2008, 22:56
קבוצת תורמים

Default Subwoofer?

חלק זה של שולחן ארוך 5ft ושאר היא cabnites
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.