![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה בטוח תקע את החור היכן שכל האוויר יוצא של subwoofer? מישהו אמר לי שיש לי את subwoofer נשמע יותר naturale ככה המשנה גלוי על צד אחד של החור הוא על אחרים המשנה הוא פונה outwords אחורה או לא כלום
| ||||||||||||
| ||||||||||||
את סוג של המשנה הוא ported תת whitch נותן לאורך זמן באס עמוק הערות .. pluggin החור למעלה תעשה את זה אטום encloser whitch נותן לך קשה באס עמוק punching המכשפה הרעה אני perfer ..כדי לקבל את איכות הצליל הטובה ביותר שלך המשנה היא צריכה להיות מאחורי eneywere או לומר לך את המחשב תחת השולחן זה בעצם חור האוויר לא אמור להיות מול לך (צריך להיות somwere את הדרך) שחפית אותו מסתובב ו .. ull כאן את ההבדל כמו שלך, סוג של תת מיועדת עבור ported encloser שלה לא חזקה enuf לך שחפית ואטמו אותו לתוך encloser כמו תת נלחם את האוויר בתוך התיבה אטום ומכאן המשנה תהיה מכה ב לומר כמה שבועות תלוי איך יש לך את זה בקול רם ect.i לא צריך לעשות את זה haha IV. העצה שלי חתום על ידי המשנה woofer כפי שהם חזקים enuf להילחם שוב את האוויר בתוך .. הייתי לחפש ואטמו encloser תת woofer מכשפה יש קופסונית כפי שזה אומר המשנה wont יש הרבה אוויר כדי להילחם נגד מתן מהיר pouncey באס הערות .. אני גם לא בטוח שהם מוכרים א חתום המשנה עבור מחשב .. אני משתמש ביתי sterio עם המשנה seprate ![]() מקווה שזה עוזר:) המערכת שלי: P * L * A * Z * ז * א
|
|
| |||
| |||
| תודה לכן אישור IM ביצוע שולחן המחשב ואני רוצה שיהיה קצת המדף לשים subwoofer ב שלי היה זה מקום טוב להיות? עוד על 3 אינצ 'ים שלה לגבי מהאדמה המדף |
|
| |||
| |||
מושלם .. כמו יציאת האוויר החור רגיל להיות פונה אליך .. פרוטה להיות רעיון טוב לשים את המשנה בחלק רזה ספוג לעצור vibrations eneything ממש רך |
|
| |||
| |||
| אישור תעשה את זה, אבל ייקח זמן מה על השולחן עד לתום |
|
| |||
| |||
| יש כמה תכניות אב .. גם אני מתכננת אני מתכוון לומר את הד מביצוע השולחן שלי .. היו PC מגדל עולה מן העליון של השולחן motorised-.. אולי גם את המסך ![]() ![]() רוצה לראות את זה נעשה .. חושב שזה נראה alrite גם אם השולחן מיועד rite |
|
| |||
| |||
| וואו זה יהיה מגניב, אבל הייתי רוצה לעשות את זה עם שלי, כי אני חושב שזה מגיע dont להיות מוסתר אני אוהב את המחשב שלי ... שולחן העבודה שלי זה הולך להיות ארוך 9 ft! יש לי את העיצוב מתוך אחד שלי moms barns ו nobels magizzines או משהו כזה U dont יודע אם יש את אלה בבריטניה ... |
|
| |||
| |||
| IV לא להתקל בהם כאן 9 ft ארוכה .. כי הוא גדול![]() |
|
| |||
| |||
| חלק זה של שולחן ארוך 5ft ושאר היא cabnites |