mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 16, 2008, 16:43
Donorų grupės

Ar saugu Plug iki skylė, kur visi oro išeina iš žemų dažnių? kažkas pasakė subwoofer turiu skamba daugiau naturale, kad taip Sub matoma iš vienos pusės, ir skylė yra kitas sub susiduria outwords ne atgal, arba nieko

Mano sistema: UBR žaidimų kompiuteris

Procesorius (-iai):
Q6600 G0 @ stock aušinami AC šaldikliai
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE ep45 DS3R
RAM atmintis:
2GB DDR2 800
Graphics Card (-ai):
4.870 1gb
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
160GB 7200rpm IDE
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded + dažytos atveju m / 1kW Antec
Aušinimas:
2 120mm ventiliatoriai 4 80mm ventiliatorius ir HDD
Tinklas / Internetas:
dvigubas GIGABYTE LAN
Monitorius (-ai):
24 "Acer
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Balandis 16, 2008, 18:29
Donorų grupės

Jūsų sub yra perkeltas Sub whitch suteikia ilgas gilus bosas pažymi .. pluggin skylę iki padės uždaromos encloser whitch suteikia jums sunku giliai skylių bosas dėmesį ragana I perfer ..

gauti geriausią garso kokybę iš sub reikia eneywere už jus ar pasakyti pagal jūsų kompiuterio stalas
iš esmės, kad oro angos neturi būti susiduria su jumis (reikia somwere out būdu), žuvėdros jį ir pasivaikščioti aplink .. ull čia skirtumas

kaip savo rūšies sub skirta perkeltas encloser jos nėra stiprios enuf jums žuvėdros ją užplombuoti encloser kaip sub kovoja su oro viduje uždaromos langelį vadinasi sub įpūsti pasakyti keletą savaičių, priklausomai, kaip garsiai turite jį ect.i neturėtų IV padariau haha. Mano patarimai uždaromos Sub woofer, nes jie yra stiprūs enuf kovoti vėl oro viduje .. Norėčiau pažvelgti į sandarias encloser Sub Woofer ragana turi nedidelį langelį, kaip tai reiškia, kad sub įpratęs daug oro kovoti suteikia jums greitą Pouncey bosas pastebi ..
Nesu labai tikras, jie parduoda uždaromos Sub už vnt .. galiu naudoti savo namuose sterio su separate sub

Hope this helps:)

Mano sistema: P * L * A * Z * M *

Procesorius (-iai):
2.3GHz Intel
Pagrindinė plokštė:
Asus
RAM atmintis:
1 koncertą DDR
Graphics Card (-ai):
256MB G-force
Garso plokštė:
Sound Blaster 5,1
Kietasis diskas (-ai):
1-80GB 1-120GB Western Digital
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Custom byla & 650W PSU
Aušinimas:
DIY Watercooling
Tinklas / Internetas:
Mergelės 50MB
Monitorius (-ai):
Acer 23 "(X233HB)
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate
Old Balandis 17, 2008, 12:56
Donorų grupės

Gerai, ačiū tai jiems padaryti darbo stalas ir aš noriu turėti mažai lentyna įdėti savo subwoofer in Ar tai gera vieta? jos apie 3 cm nuo žemės maždaug lentyna
Old Balandis 17, 2008, 14:34
Donorų grupės

tobula .. kaip oro uosto skylė įpratęs būti susiduria Jums .. erkė būti gera idėja pradėti Sub dėl kai kurių plonas kempinė sustabdyti vibracijos eneything minkšta tikrai
Old Balandis 17, 2008, 14:43
Donorų grupės

Gerai, jei bus padaryti, bet tai užtruks o stalas turi būti baigtas
Old Balandis 17, 2008, 15:49
Donorų grupės

av got some .. planus bei planus, aš sakau tai mano Hed paversti savo stalo .. buvo pc bokštas kyla iš apie parą viršaus variklio .. o gal net ekranas

norėtų, kad padaryta .. manau, kad ieškoti alrite jei per parą skirtas apeigas
Old Balandis 17, 2008, 16:07
Donorų grupės

wow, kad būtų kietas, bet aš noriu tai padaryti su mano nes i dont think ji nusipelno būti paslėpta myliu savo kompiuterio ... mano stalas tai bus 9 m ilgio! Gavau dizainas iš vieno mano mama klėtis ir Nobels magizzines ar kažką panašaus, kad dont know if u yra tas JK ...
Old Balandis 17, 2008, 20:24
Donorų grupės

IV niekada per juos čia 9 pėdų .. kad yra didelis
Old Balandis 17, 2008, 22:56
Donorų grupės

parą dalis ji 5FT ilgas ir likusios yra cabnites
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.