![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ar saugu Plug iki skylė, kur visi oro išeina iš žemų dažnių? kažkas pasakė subwoofer turiu skamba daugiau naturale, kad taip Sub matoma iš vienos pusės, ir skylė yra kitas sub susiduria outwords ne atgal, arba nieko
|
||||||||||||
|
||||||||||||
Jūsų sub yra perkeltas Sub whitch suteikia ilgas gilus bosas pažymi .. pluggin skylę iki padės uždaromos encloser whitch suteikia jums sunku giliai skylių bosas dėmesį ragana I perfer ..gauti geriausią garso kokybę iš sub reikia eneywere už jus ar pasakyti pagal jūsų kompiuterio stalas iš esmės, kad oro angos neturi būti susiduria su jumis (reikia somwere out būdu), žuvėdros jį ir pasivaikščioti aplink .. ull čia skirtumas kaip savo rūšies sub skirta perkeltas encloser jos nėra stiprios enuf jums žuvėdros ją užplombuoti encloser kaip sub kovoja su oro viduje uždaromos langelį vadinasi sub įpūsti pasakyti keletą savaičių, priklausomai, kaip garsiai turite jį ect.i neturėtų IV padariau haha. Mano patarimai uždaromos Sub woofer, nes jie yra stiprūs enuf kovoti vėl oro viduje .. Norėčiau pažvelgti į sandarias encloser Sub Woofer ragana turi nedidelį langelį, kaip tai reiškia, kad sub įpratęs daug oro kovoti suteikia jums greitą Pouncey bosas pastebi .. Nesu labai tikras, jie parduoda uždaromos Sub už vnt .. galiu naudoti savo namuose sterio su separate sub ![]() Hope this helps:) Mano sistema: P * L * A * Z * M *
|
|
|
|||
|
|||
|
Gerai, ačiū tai jiems padaryti darbo stalas ir aš noriu turėti mažai lentyna įdėti savo subwoofer in Ar tai gera vieta? jos apie 3 cm nuo žemės maždaug lentyna
|
|
|
|||
|
|||
tobula .. kaip oro uosto skylė įpratęs būti susiduria Jums .. erkė būti gera idėja pradėti Sub dėl kai kurių plonas kempinė sustabdyti vibracijos eneything minkšta tikrai
|
|
|
|||
|
|||
|
Gerai, jei bus padaryti, bet tai užtruks o stalas turi būti baigtas
|
|
|
|||
|
|||
|
av got some .. planus bei planus, aš sakau tai mano Hed
paversti savo stalo .. buvo pc bokštas kyla iš apie parą viršaus variklio .. o gal net ekranas ![]() ![]() norėtų, kad padaryta .. manau, kad ieškoti alrite jei per parą skirtas apeigas |
|
|
|||
|
|||
|
wow, kad būtų kietas, bet aš noriu tai padaryti su mano nes i dont think ji nusipelno būti paslėpta myliu savo kompiuterio ...
mano stalas tai bus 9 m ilgio! Gavau dizainas iš vieno mano mama klėtis ir Nobels magizzines ar kažką panašaus, kad dont know if u yra tas JK ...
|
|
|
|||
|
|||
|
IV niekada per juos čia
9 pėdų .. kad yra didelis![]()
|
|
|