![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai ir droši kontaktdakšu līdz caurumu, kur visi gaisa nāk no subwoofer? kāds teica, subwoofer man skan naturale šādā veidā sub ir redzams no vienas puses, un caurums ir uz otras apakšgrupas saskaras outwords nav atpakaļ vai kaut
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Jūsu veida sub tiek pārnests sub whitch dod sen dziļi bass atzīmē .. pluggin caurums līdz dos aizzīmogotā encloser whitch dod jums grūti dziļi caurumošanas bass atzīmēt raganu i perfer .., lai iegūtu vislabāko skaņas kvalitāti no savas apakšgrupas būtu eneywere aiz jums vai teikt zem datora galda Būtībā, lai gaisa atvere nedrīkst būt pret sevi (nepieciešams somwere no way) zīriņš to un staigā apkārt .. ull šeit starpība kā Jūsu veida apakšpasākumu ir paredzēts pārnesto encloser tās nav stipras enuf Jums zīriņš to aizzīmogotā encloser kā sub cīnās gaisa iekšpusē aizzīmogotā kastē tātad sub būs trieciens ir pateikt pāris nedēļām atkarībā no tā cik skaļi Jums tā ir ect.i, vairs iv darījuši haha. manu padomu, ko aizzīmogo sub woofer, jo tie ir spēcīgi enuf cīnīties atkal gaisu iekšā .. Es gribētu meklēt aizzīmogotā encloser sub woofer ragana ir neliels kārbas tas nozīmē, ka sub paradis daudz gaisa, lai cīnītos pret dotu jums ātri pouncey bass atzīmē .. Es neesmu pārāk pārliecināts, ka viņiem pārdot aizzīmogotā sub uz pc .. i izmantot savu māju sterio ar seprate sub ![]() hope this helps:) Mana sistēma: P * L * * Z * M *
|
|
| |||
| |||
| ok thanks so im padarot datoru galda un es vēlos ir maz plaukta ievietot manu subwoofer kas būtu šis būtu laba vieta? tā apmēram 3 collas apmēram no zemes plaukts |
|
| |||
| |||
perfekts .. kā ostas gaisa caurums paradis būt pret sevi .. ērce ir laba ideja nodot sub dažiem plānas sūklis pārtraukt vibrācijām eneything soft tiešām |
|
| |||
| |||
| ok būs darīt, bet tas prasīs bet galda, lai pabeigtu |
|
| |||
| |||
| av got daži plāni .. Nu es saku plāni Es domāju manā HED padarīt mana rakstāmgalda .. bija pc tornis pieaug no augšas galda motora .. varbūt pat ekrāns ![]() ![]() gribētu redzēt, ka darīts .. domāju, ka tas izskatās alrite pārāk ja dienests ir paredzēts rituāls |
|
| |||
| |||
| wow tas būtu cool, bet es gribētu to darīt ar manējo, jo i dont domāju, ka tas ir pelnījis būt paslēptas i love my computer ... mana galda tas būs 9 ft garumā! Man dizains no viena no maniem moms šķūņos un nobels magizzines vai kaut kas līdzīgs, ka dont zināt, ja u ir tiem uk ... |
|
| |||
| |||
| iv nekad pāri them here 9 ft ilgi .. tas ir liels![]() |
|
| |||
| |||
| galda daļa, tā 5ft gara un pārējo no tā ir cabnites |