rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Dźwięk, głośniki i odtwarzacze MP3

Register

Subwoofer?

Reply

Narzędzia wątku
Old 16 kwietnia 2008, 16:43
Grupa dawcy

jest to bezpieczne podłączenie do dziury, gdzie wszyscy powietrza wychodzi z subwoofera? ktoś powiedział subwoofer mam dźwięki bardziej naturale ten sposób sub jest widoczne na jednej stronie, a otwór znajduje się na drugiej sub stoi outwords nie do tyłu lub coś

My System: ubr gier komputerowych

Procesor (y):
q6600 G0 @ stanie schłodzić AC zamrażalni
Płyta główna:
gigabajt ep45 ds3r
Pamięć RAM:
2GB DDR2 800
Karta graficzna (y):
4870 1gb
Karta dźwiękowa:
na pokładzie
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm ide
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded + malowane przypadku w / 1kw Antec
Chłodzenie:
2 120mm wentylatory 4 wentylatorów 80mm i hdd
Sieć / Internet:
podwójnego gigabajt Lan
Monitor (y):
24 "Acer
Operating System (-y):
Windows XP
Old 16 kwietnia 2008, 18:29
Grupa dawcy

swoim rodzaju sub jest przygotowana pod whitch daje długie głębokich basów zauważa .. pluggin otworu uczyni to zapieczętowanej encloser whitch daje twarde głębokich basów wykrawarek pamiętać szkarłacica i perfer ..

aby uzyskać najlepszą jakość dźwięku z podpozycji należy eneywere powiedzieć za Ciebie lub komputera pod biurkiem
zasadzie, że otwór powietrza nie powinny być skierowane do Ciebie (musi być w sposób somwere) terno ją i idź około .. ull tutaj różnica

jako rodzaj sub jest zaprojektowany dla przeportowany encloser jej nie silne enuf terno, aby go w zapieczętowanej encloser jako podwykonawcy walczy powietrza wewnątrz zamknięte pole stąd cios w podkomisji będzie powiedzieć kilka tygodni w zależności od tego, jak głośno go mieć ect.i nie powinny iv zrobił to haha. moja rada zapieczętowanej sub woofer jak są one silne enuf do walki ponownie powietrza wewnątrz .. Chciałbym poszukać zapieczętowanej encloser sub woofer szkarłacica ma małe pole, co oznacza podobszar wont znacznie powietrza do walki z dając szybki pouncey bas zauważa ..
Nie jestem zbyt pewny oni sprzedawać zapieczętowanej sub na PC .. mogę używać mojego domu sterio z seprate sub

Hope this helps:)

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (y):
2.34GHZ podkręcona! Athlon64 3000 +
Płyta główna:
Asus
Pamięć RAM:
1.50 koncert ddr
Karta graficzna (y):
256mb pci G-force
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster HD 5.1
Hard Drive (s):
1-80gb 1-120gb Western Digital's
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
przypadku niestandardowego i 650w PSU
Chłodzenie:
DIY radiator chłodzony powietrzem
Sieć / Internet:
Virgin 50Mbps
Monitor (y):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (-y):
Window 7 Ultimate
Old 17 kwietnia 2008, 12:56
Grupa dawcy

ok dzięki tak im uczynienie komputera biurko i chcę mieć trochę szelfu umieścić w moim subwoofera będzie to dobre miejsce? jej o ok. 3 cm od podłoża półki
Old 17 kwietnia 2008, 14:34
Grupa dawcy

perfect .. jako portu lotniczego otwór przyzwyczajenie się do siebie .. mite jest dobrym pomysłem wprowadzenie podwykonawcy na niektórych cienką gąbką, aby zatrzymać eneything wibracji miękkich naprawdę
Old 17 kwietnia 2008, 14:43
Grupa dawcy

ok, ale nie będzie to zajmie trochę czasu na biurko być gotowy
Old 17 kwietnia 2008, 15:49
Grupa dawcy

av dostał kilka planów .. dobrze mówię plany mam na myśli w mojej Hed dokonywania moje biurko .. były szt. wieża wznosi się na szczycie biurko-bezsilnikowe .. może nawet ekranie

chciałaby, aby tego zrobić .. Uważam, że wygląda zbyt Alrite czy biurko jest obrzęd
Old 17 kwietnia 2008, 16:07
Grupa dawcy

wow, że byłoby super ale chcemy zrobić to z kopalni, ponieważ ja dont pomyśleć ono zasługuje na ukryte Kocham mój komputer ... moje biurko to będzie 9 stóp długo! Mam projekt z jednym z moich moms stodoły i nobels magizzines or something like that dont know if u te były w Wielkiej Brytanii ...
Old 17 kwietnia 2008, 20:24
Grupa dawcy

IV nigdy nie zetknął się z nimi tutaj 9 stóp długo .., że jest duże
Old 17 kwietnia 2008, 22:56
Grupa dawcy

biurka części 5ft długo i reszta to cabnites
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.