![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Este sigur să plug până gaura în cazul în care toate aer iese din subwoofer? cineva a spus că subwoofer am mai multe sunete naturale că modul în care este vizibil sub pe de o parte, si de gaura este, pe de altă parte sub se confruntă outwords nu invers sau ceva de genul asta
|
||||||||||||
|
||||||||||||
un fel de sub dvs. este un portat sub whitch oferă mult bas profund note .. pluggin gaura până va face o sigilate encloser whitch vă oferă un hard ştanţării bas profund nota care i perfer ..pentru a obţine cea mai bună calitate a sunetului de pe sub ar trebui să fie în spatele eneywere ai spus sau PC-ul sub birou în esenţă că gaura de aer nu ar trebui să fie se confruntă cu tine (trebuie să fie în modul în care somwere) pe tern şi plimbe .. ull aici diferenţa ca un fel de sub este proiectat pentru o portat encloser sa nu enuf puternic pentru a vă tern-o într-un sigilate encloser ca sub lupte de aer in interiorul sigilat, prin urmare, caseta de sub va sufla în spun câteva săptămâni în funcţie cât de tare-l pe care le-aţi ect.i nu ar trebui să IV facut-o haha. sfatul meu de un sigilat sub Woofer în care acestea sunt puternic enuf pentru a lupta din nou de aer in interior .. i-ar uita pentru o sigilate encloser sub Woofer care are o mică casetă ca ceea ce înseamnă că sub obiceiul avea prea mult aer pentru a lupta împotriva oferindu-vă repede pouncey note de bas .. Nu sunt prea sigur că vinde o sigilat sub pentru un PC .. i folosi casa mea sterio cu un seprate sub ![]() sper acest lucru vă va ajuta:) Sistemul meu: P * L * A * Z * M * A
|
|
|
|||
|
|||
|
ok multumesc deci im a face un computer de birou şi Vreau să am un pic de depozitare pentru a-mi pune subwoofer în acest lucru ar fi un loc bun? sale de aproximativ 3 cm de la sol cu privire la raft
|
|
|
|||
|
|||
perfect .. ca port aerian gaura obiceiul se confruntă cu tine .. căpuşă fi o idee bună de a pune sub pe unele subţire burete pentru a opri vibratiile eneything moale cu adevărat
|
|
|
|||
|
|||
|
ok va face, dar va dura un timp pentru a fi terminat de birou
|
|
|
|||
|
|||
|
av luat nişte planuri .. si am spus planurile Adică în hed
de a face propriul meu birou .. s-au PC turn se ridica din partea de sus a desk-motorizat .. poate chiar de ecran ![]() ![]() ar dori să vadă că face .. cred ca arata prea bine în cazul în care este conceput de birou rit |
|
|
|||
|
|||
|
wow, care ar fi în regulă, dar i-ar vrea sa o fac cu a mea, pentru că i dont cred că merită să fie ascunse i love computerul meu ...
biroul meu va fi de 9 ft mult! Am fost de proiectare din unul de meu mame hambarele şi nobels magizzines sau ceva de genul asta dont u ştiu dacă au cele din Marea Britanie ...
|
|
|
|||
|
|||
|
iv nu da peste ei aici
9 ft mult timp .. ca e mare![]()
|
|
|