menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače

Register

Subwoofer?

Reply

Thread Tools
Old 16. apríl 2008, 16:43
Darcu Skupina

Default Subwoofer?

je to bezpečné zástrčku do diery, kde všetok vzduch pochádza z subwoofer? niekto povedal, že subwoofer som zvuky viac naturale tým nižšia je vidieť na jednej strane a diera je na druhej sub stojí outwords ne dozadu alebo nič

Môj systém: UBR herný počítač

Processor (s):
q6600 G0 @ akciovej schladené ac mrazničkou
Základná doska:
GIGABYTE EP45 DS3R
Pamäť RAM:
2 GB DDR2 800
Grafické karty (s):
4870 1GB
Zvuková karta:
palube
Pevný disk (y):
160gigabajt 7200rpm ide
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Case / PSU:
Modded + maľované prípade w / 1kW ANTEC
Chladenie:
2 120 mm ventilátory 4 80mm ventilátory a hdd
Sieť / Internet:
duální gigabyte lán
Monitor (s):
24 "Acer
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 16. apríl 2008, 18:29
Darcu Skupina

Default Subwoofer?

Váš druh je podriadené portovaný sub which dáva dlhé hlboké basy poznámky .. pluggin otvoru až ho v zapečatenej encloser which dáva tvrdý dierovacie hlboké basy vedomie čarodějnice i perfer ..

čo najlepšiu kvalitu zvuku z vášho sub, že by malo byť eneywere za vami, alebo povedzme pod PC stôl
zásade, že vzduch diery by nemali byť čelia vám (třeba somwere na cestu) tern, a to na prechádzku okolo .. ull tu rozdiel

ako svojho druhu sub je určený pre portovaný encloser nie je jej silnou enuf vám tern do zapečatenej encloser ako sub bojuje vzduchu vnútri uzavretého škatule tým nižšia bude rána v povedať pár týždňov, podľa toho, ako hlasno to máte ect.i by ne iv udělali haha. moju radu zapečatenej sub woofer, ako sú silné enuf k boju znovu vzduchu vnútri .. Já bych hľadať zapečatenej encloser sub woofer čarodejnice má malá škatuľka, ktorou sa rozumie sub zvyknutý mať oveľa vzduchu k boju proti vám dať rýchlo pouncey bass poznámky ..
Já nejsem príliš istý, že predávať zalepené sub pre PC, .. aj používanie môjho domu Steria s seprate sub

Hope this helps:)

Môj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základná doska:
Asus
Pamäť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastné veci & 650W PSU
Chladenie:
DIY watercooling
Sieť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operačný systém (y):
Vista Ultimate
Old 17. apríla 2008, 12:56
Darcu Skupina

Default Subwoofer?

ok vďaka takže im podaní stole počítač a chcem si trochu šelfe, aby v mojom subwoofer by to byť dobré miesto? jej o 3 palce asi z toho dôvodu, poličky
Old 17. apríla 2008, 14:34
Darcu Skupina

Default Subwoofer?

dokonalý .. ako prístavné vzduch otvorom zvyknutý byť čelia vás .. roztoč byť dobrý nápad uvedenie sub na niektoré tenké huba na zastavenie vibrácií eneything soft naozaj
Old 17. apríla 2008, 14:43
Darcu Skupina

Default Subwoofer?

ok bude to ale bude trvať na stole musí byť dokončená
Old 17. apríla 2008, 15:49
Darcu Skupina

Default Subwoofer?

av tu nejaké plány .. tak říkám aj plány znamenajú v mojom hed vytvoriť vlastný stôl .. bola ks vežou sa týči v hornej časti stola-motora .. možno aj na obrazovke

by rád videl, že urobil .. myslím, že vyzerajú príliš dobrá, ak recepcia je navrhnutý tak, obrad
Old 17. apríla 2008, 16:07
Darcu Skupina

Default Subwoofer?

wow, že by bolo v pohode, ale já bych chcela robiť ho mine, pretože i dont myslím, že si zaslúžia, aby sa skrytej lásky aj môj počítač ... mojom stole to bude 9 ft dlho! Mám návrh z jedného z mojich maminky stodoly a nobels magizzines alebo niečo takého dont vedieť, či u tých, ktoré vo Veľkej Británii ...
Old 17. apríla 2008, 20:24
Darcu Skupina

Default Subwoofer?

iv nikdy potkat tu 9 ft dlho, že je veľká ..
Old 17. apríla 2008, 22:56
Darcu Skupina

Default Subwoofer?

stola súčasťou je 5 stôp dlhý a zvyšok je cabnites
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pojistkové fúkané na amplión TS12 Subwoofer robina80 Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 13 27 február 2009 10:10
Amplión TS12 Subwooferový reproduktor robina80 Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 6 18 február 2009 16:10
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.