![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| је то сигурно да се спојите на рупу где сви ваздух излази из сабвуфер? неко је рекао сабвуфер имам више натурале звукова који начин суб је видљив на једној страни, а рупа се налази на друге суб суоццава оутуордс не уназад или било шта
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Ваше врсте суб је користити суб ухитцх даје дубок бас дуго .. плуггин белешке отвора, учиниће се да је реч о затвореној енцлосер ухитцх пружа Вам тешко пробијање дубок бас ноте вештица и перфер ..да би добили најбољу квалитет звука из вашег под би требао бити иза вас или енеыуере рећи под рачунару деск ваздушна рупа у основи да не би требало да буду окренути према вама (треба сомуере пут оут) ЦИГРЕ на шетњу и улл .. овде је разлика као своју врсту суб је дизајниран за енцлосер користити његове не јака енуф да ЦИГРЕ га у затвореној енцлосер као суб борбе у ваздуху у затвореној кутији овдашњи суб рећи ће пухати у пар недеља, у зависности колико сте гласни га не би требало ецт.и ив учинио хаха. мој савет је запечаћена суб вуфера како су оне јаке енуф да се борим против ваздуха изнутра .. ја ће тражити опечаћених енцлосер суб вуфер вештица има мали квадратић како то значи да су под навика да има пуно ваздуха у борби против дајући вам брзи поунцеы бас ноте .. Нисам превише сигуран они продају под пеццатом за пц .. користим мој дом стерио са сепрате суб ![]() нада ово помаже:) Мы Сыстем: П * Л * А * З * М * А
|
|
| |||
| |||
| ок хвала им на тај начин стварање рачунарских деск и желим да има мало рок за стављање у моје сабвуфер би то бити добро место? својих око око 3 цм из земље полици |
|
| |||
| |||
савршена .. као лука ваздушна рупа навика бити окренути према вама .. оболи бити добра идеја стављања у суб на неком танком спужвом да престану вибрације меких енеытхинг стварно |
|
| |||
| |||
| ок ће учинити, али то ће потрајати неко време за столом бити довршена |
|
| |||
| |||
| ав добио неке планове .. добро кажем планова мислим у мом ХЕД израде мој деск .. били пц торањ крева из врха столу-моторизовану .. чак екрана ![]() ![]() хтели видети .. мислим да је учинио то изгледати ако се превише алрите деск је дизајниран обред |
|
| |||
| |||
| Вау која ће бити цоол, али ја ће оскудица радити то са моје јер ја донт мислити да заслужује да се скривати волим моје рачунар ... мом столу је идући да буде 9 фт дуго! Имам дизајн из једног од мојих момс стаје и нобелс магиззинес или нешто слично донт кноткле да у имати оне у Великој Британији ... |
|
| |||
| |||
| ив никада наићи на њих се овде 9 фт дуго .. то је велика![]() |
|
| |||
| |||
| столу део је дугачак 5фт и остала је цабнитес |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Фузионирати пухани на Танноы ТС12 сабвуфер | робина80 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 13 | 27 фебруар 2009 10:10 |
| Танноы ТС12 сабвуфер Спеакер | робина80 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 6 | 18 фебруар 2009 16:10 |
| Тхреад Тоолс | |
| |