az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ses, Speakers & MP3 Çalarlar

Register

Subwoofer?

Reply

Konu Araçları
Old 16 Nisan 2008, 16:43
Bağış Grubu

Default Subwoofer?

Bu, tüm hava Subwoofer dışında gelen delik kadar fiş güvenli mi? değil geriye falan outwords karşı birisi Subwoofer Daha fazla naturale alt tek taraflı ve delik görünür böyle sesler söyledi diğer alt açıkken

Benim Sistemi: ubr oyun bilgisayar

İşlemci (ler):
stok AC dondurucu soğutmalı @ q6600 G0
Anakart:
gigabayt ep45 ds3r
RAM hafıza:
2GB DDR2 800
Grafik Kartı (ler):
4870 1GB
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
160gb 7200rpm IDE
Optik Sürücü (ler):
DVD-ROM kombo DVD + /-rw
Case / PSU:
modded + durumda w / 1kw ANTEC boyalı
Soğutma:
2 120mm fanlar 4 80mm fanlar ve HDD
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift gigabayt LAN
Monitör (ler):
24 "Acer
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old 16 Nisan 2008, 18:29
Bağış Grubu

Default Subwoofer?

alt sizin gibi bir port alt whitch olan uzun derin bas notları verir .. kadar bir imzalandı encloser whitch yapar delik pluggin Benim perfer .. sert bir yumruk derin bas notu cadı verir

bunu arkasında eneywere ya da söylemek PC masası altında alt en iyi ses kalitesini elde etmek için
temelde, hava deliği Çıkış somwere olarak) (ihtiyaçlarını size dönük olması bu üçlü ve dolaşmak .. burada fark ull

alt sizin gibi bir port encloser güçlü değil enuf için için alt ve mühürlü kutu içinde bu nedenle de darbe olacak alt hava kavgalar bir imzalandı encloser haline üçlü için tasarlanmış bir kaç hafta nasıl sahip yüksek göre söylüyorlar ect.i hiçbir IV haha bunu yapmalıydım. bir imzalanan alt Woofer tarafından tavsiye onlar güçlü olduğunu enuf olarak tekrar .. içindeki hava mücadele bu kadar çok hızlı pouncey bas notları .. vererek mücadele hava var alt alışmış demektir Bir imzalandı encloser alt Woofer cadı arayın da küçük bir kutu var
Ben de bir adet .. i bir seprate alt evime sterio kullanın imzalandı alt satmak emin değilim

Bu yardımcı umut:)

Benim Sistemi: P * L * A * Z * M * A

İşlemci (ler):
2.34GHZ overclock! Athlon64 3000 +
Anakart:
Asus
RAM hafıza:
1,50 gig ddr
Grafik Kartı (ler):
256mb pci G-Force
Ses Kartı:
Sound Blaster HD 5,1
Sabit Disk (ler):
1-80GB 1-120gb batı dijital
Optik Sürücü (ler):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
özel durum ve 650w PSU
Soğutma:
diy soğutucu hava soğutmalı
Ağ Bağlantısı / İnternet:
bakire 50Mbps
Monitör (ler):
Acer 23 "(X233HB)
İşletim Sistemi (ler):
Penceresinin 7 Ultimate
Old 17 Nisan 2008, 12:56
Bağış Grubu

Default Subwoofer?

Tamam öylesine bir bilgisayar masası ve i yaparken Sohbet bu iyi bir yer olur benim Subwoofer koymak için küçük bir raf var mı istiyorsun? zemin raf hakkında kendi hakkında 3 inç
Old 17 Nisan 2008, 14:34
Bağış Grubu

Default Subwoofer?

port hava deliği alışkanlık olarak mükemmel .. böceği iyi bir fikir bazı ince sünger üzerinde titreşim yumuşak gerçekten eneything durdurmak için alt koyarak olmak .. size dönük olması
Old 17 Nisan 2008, 14:43
Bağış Grubu

Default Subwoofer?

tamam var ama masaüstü için bitmiş olması biraz zaman alacaktır
Old 17 Nisan 2008, 15:49
Bağış Grubu

Default Subwoofer?

AV bazı planları .. Evet var planlar benim hed yılında anlamına söylüyorlar kendi büro yapmak .. PC kulesi olan büro üst dışarı çıkıyor-motorlu .. belki de ekran

yapılmış .. bu tamam da, eğer büro tasarlanmıştır tören görünüyorsun görmek istiyorum
Old 17 Nisan 2008, 16:07
Bağış Grubu

Default Subwoofer?

vay bu harika olurdu ama çünkü dont bunu için gizli Ben hak düşünüyorum ben onu yapmak isteyeyim benim bilgisayar seviyorum ... o 9 m uzunluğunda olacak masam! Ben benim Moms ahır ve nobels magizzines veya U bu BK'da yok o biliyor gibi biraz dışarı tasarımı var ...
Old 17 Nisan 2008, 20:24
Bağış Grubu

Default Subwoofer?

IV bunların arasında gel buraya asla 9 m uzunluğunda .. yani büyük
Old 17 Nisan 2008, 22:56
Bağış Grubu

Default Subwoofer?

Masaüstü Bölümü 5ft ve geri kalanını uzun cabnites olduğunu
Reply

Register

Bookmarks