![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu, tüm hava Subwoofer dışında gelen delik kadar fiş güvenli mi? değil geriye falan outwords karşı birisi Subwoofer Daha fazla naturale alt tek taraflı ve delik görünür böyle sesler söyledi diğer alt açıkken
| ||||||||||||
| ||||||||||||
alt sizin gibi bir port alt whitch olan uzun derin bas notları verir .. kadar bir imzalandı encloser whitch yapar delik pluggin Benim perfer .. sert bir yumruk derin bas notu cadı verirbunu arkasında eneywere ya da söylemek PC masası altında alt en iyi ses kalitesini elde etmek için temelde, hava deliği Çıkış somwere olarak) (ihtiyaçlarını size dönük olması bu üçlü ve dolaşmak .. burada fark ull alt sizin gibi bir port encloser güçlü değil enuf için için alt ve mühürlü kutu içinde bu nedenle de darbe olacak alt hava kavgalar bir imzalandı encloser haline üçlü için tasarlanmış bir kaç hafta nasıl sahip yüksek göre söylüyorlar ect.i hiçbir IV haha bunu yapmalıydım. bir imzalanan alt Woofer tarafından tavsiye onlar güçlü olduğunu enuf olarak tekrar .. içindeki hava mücadele bu kadar çok hızlı pouncey bas notları .. vererek mücadele hava var alt alışmış demektir Bir imzalandı encloser alt Woofer cadı arayın da küçük bir kutu var Ben de bir adet .. i bir seprate alt evime sterio kullanın imzalandı alt satmak emin değilim ![]() Bu yardımcı umut:) Benim Sistemi: P * L * A * Z * M * A
|
|
| |||
| |||
| Tamam öylesine bir bilgisayar masası ve i yaparken Sohbet bu iyi bir yer olur benim Subwoofer koymak için küçük bir raf var mı istiyorsun? zemin raf hakkında kendi hakkında 3 inç |
|
| |||
| |||
port hava deliği alışkanlık olarak mükemmel .. böceği iyi bir fikir bazı ince sünger üzerinde titreşim yumuşak gerçekten eneything durdurmak için alt koyarak olmak .. size dönük olması |
|
| |||
| |||
| tamam var ama masaüstü için bitmiş olması biraz zaman alacaktır |
|
| |||
| |||
| AV bazı planları .. Evet var planlar benim hed yılında anlamına söylüyorlar kendi büro yapmak .. PC kulesi olan büro üst dışarı çıkıyor-motorlu .. belki de ekran ![]() ![]() yapılmış .. bu tamam da, eğer büro tasarlanmıştır tören görünüyorsun görmek istiyorum |
|
| |||
| |||
| vay bu harika olurdu ama çünkü dont bunu için gizli Ben hak düşünüyorum ben onu yapmak isteyeyim benim bilgisayar seviyorum ... o 9 m uzunluğunda olacak masam! Ben benim Moms ahır ve nobels magizzines veya U bu BK'da yok o biliyor gibi biraz dışarı tasarımı var ... |
|
| |||
| |||
| IV bunların arasında gel buraya asla 9 m uzunluğunda .. yani büyük![]() |
|
| |||
| |||
| Masaüstü Bölümü 5ft ve geri kalanını uzun cabnites olduğunu |
![]() |
|
| Bookmarks |