менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

Сабвуфер?

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 апреля 2008, 16:43
Донор групи

Default Сабвуфер?

Наскільки це безпечно затикати дірку, де все повітря виходить з сабвуфера? хтось сказав, що я сабвуфером звучить більш природним способом, що на південь видно на одній стороні і отвори з іншого боку на південь стикається outwords не назад або що-небудь

Моя система: UBR комп'ютерні ігри

Процесор (и):
Q6600 G0 @ складі охолодженням AC морозильник
Материнська плата:
Gigabyte EP45 DS3R
ОЗУ:
2GB DDR2 800
Графічна карта (и):
4870 1GB
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
160GB 7200rpm IDE
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Діло / PSU:
мода + пофарбовані разі W / 1kw Antec
Охолодження:
2 120-мм вентиляторами 4 80mm вентиляторів і жорсткого диска
Мережі / Інтернет:
Gigabyte Dual LAN
Монітор (и):
24 "Acer
Операційна система (и):
Windows XP
Old 16 апреля 2008, 18:29
Донор групи

Default Сабвуфер?

Ваше підпункту є портований whitch південь дає довгий глибокі басові ноти .. pluggin отвором вгору зробить запечатаний whitch encloser дає жорсткий глибокої штампування бас відьом я perfer ..

, Щоб отримати кращу якість звуку з підпункту слід eneywere позаду вас чи сказати комп'ютер під столом
основному тим, що повітряні отвори не повинна бути звернена до вас (повинен бути поза somwere способом) крячок його і ходити .. Ull тут різниці

як ваше люб'язне підпункту призначений для портований encloser його не сильний Enuf для вас крячок його в закритий encloser як на південь бореться з повітря всередині запечатаної коробці, отже, на південь удар буде говорити через кілька тижнів, в залежності, як голосно ви її ect.i не повинно IV зробив Haha. За моєю порадою запечатаний вуфер південь як вони сильні Enuf знову битися повітря всередині .. Я хотів би подивитися на запечатаний відьом сабвуфер encloser має невелике поле, як це означає, що на південь мають звичай багато повітря в боротьбі з даючи вам швидко pouncey басів ..
я не зовсім впевнений, що вони продають запечатаний південь для PC .. я використовую мій будинок sterio з seprate південь

сподіваюся, що це допоможе:)

Моя система: P * L * A * Z * M *

Процесор (и):
2.3ГГц AMD
Материнська плата:
Asus
ОЗУ:
1 концерт DDR
Графічна карта (и):
256mb G-сила
Звукова карта:
Sound Blaster 5.1
Жорсткий диск (и):
1-80gb 1-120GB Western Digital,
Оптичний привід (и):
Pioneer, DVD-RW
Діло / PSU:
справа користувацької & 650W PSU
Охолодження:
DIY watercooling
Мережі / Інтернет:
Virgin 50mb
Монітор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операційна система (и):
Vista Ultimate
Old 17 квітня 2008, 12:56
Донор групи

Default Сабвуфер?

ОК спасибо так їм рішень столі комп'ютера, і я хочу трохи шельфу поставити свій сабвуфера в це було б добре місце? Про своє про 3 дюйми від землі шельфу
Old 17 квітня 2008, 14:34
Донор групи

Default Сабвуфер?

.. Досконалої як порту звичай отвори повітря буде звернена до вас .. кліщ бути гарною ідеєю поставити південь на деякі тонкі губки, щоб зупинити коливаннями м'яких дійсно eneything
Old 17 квітня 2008, 14:43
Донор групи

Default Сабвуфер?

ОК буде робити, але це займе якийсь час на столі має бути завершене
Old 17 квітня 2008, 15:49
Донор групи

Default Сабвуфер?

А. В. отримав деякі плани .. Ну я кажу плани я маю на увазі мої Hed зробити свій стіл .. були PC вежу піднімається з верхньої частини настільного моторизовані .. може бути, навіть на екрані

хотілося б побачити, що робиться .. думаю, що це теж вид alrite якщо призначена стіл обряд
Old 17 квітня 2008, 16:07
Донор групи

Default Сабвуфер?

Wow, що було б здорово, але я хотів би зробити це з моєї тому що я не думаю, що це заслуговує того, щоб бути прихованою I Love My Computer ... мій стіл вона буде 9-футових! Я отримав дизайн з однієї моєї мами комори і Нобелей magizzines або що-небудь НЕ знаю, що якщо і є ті у Великобританії ...
Old 17 квітня 2008, 20:24
Донор групи

Default Сабвуфер?

IV ніколи не зіштовхнетеся з ними тут 9-футових .., що є великим
Old 17 квітня 2008, 22:56
Донор групи

Default Сабвуфер?

стіл 5ft частини його довгого і іншим це cabnites
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Запобіжник на сабвуфер Tannoy TS12 robina80 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 13 27 лютого 2009 10:10
Tannoy TS12 сабвуфера спікера robina80 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 6 18 лютого 2009 16:10
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.