![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Наскільки це безпечно затикати дірку, де все повітря виходить з сабвуфера? хтось сказав, що я сабвуфером звучить більш природним способом, що на південь видно на одній стороні і отвори з іншого боку на південь стикається outwords не назад або що-небудь
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Ваше підпункту є портований whitch південь дає довгий глибокі басові ноти .. pluggin отвором вгору зробить запечатаний whitch encloser дає жорсткий глибокої штампування бас відьом я perfer .., Щоб отримати кращу якість звуку з підпункту слід eneywere позаду вас чи сказати комп'ютер під столом основному тим, що повітряні отвори не повинна бути звернена до вас (повинен бути поза somwere способом) крячок його і ходити .. Ull тут різниці як ваше люб'язне підпункту призначений для портований encloser його не сильний Enuf для вас крячок його в закритий encloser як на південь бореться з повітря всередині запечатаної коробці, отже, на південь удар буде говорити через кілька тижнів, в залежності, як голосно ви її ect.i не повинно IV зробив Haha. За моєю порадою запечатаний вуфер південь як вони сильні Enuf знову битися повітря всередині .. Я хотів би подивитися на запечатаний відьом сабвуфер encloser має невелике поле, як це означає, що на південь мають звичай багато повітря в боротьбі з даючи вам швидко pouncey басів .. я не зовсім впевнений, що вони продають запечатаний південь для PC .. я використовую мій будинок sterio з seprate південь ![]() сподіваюся, що це допоможе:) Моя система: P * L * A * Z * M *
|
|
| |||
| |||
| ОК спасибо так їм рішень столі комп'ютера, і я хочу трохи шельфу поставити свій сабвуфера в це було б добре місце? Про своє про 3 дюйми від землі шельфу |
|
| |||
| |||
.. Досконалої як порту звичай отвори повітря буде звернена до вас .. кліщ бути гарною ідеєю поставити південь на деякі тонкі губки, щоб зупинити коливаннями м'яких дійсно eneything |
|
| |||
| |||
| ОК буде робити, але це займе якийсь час на столі має бути завершене |
|
| |||
| |||
| А. В. отримав деякі плани .. Ну я кажу плани я маю на увазі мої Hed зробити свій стіл .. були PC вежу піднімається з верхньої частини настільного моторизовані .. може бути, навіть на екрані ![]() ![]() хотілося б побачити, що робиться .. думаю, що це теж вид alrite якщо призначена стіл обряд |
|
| |||
| |||
| Wow, що було б здорово, але я хотів би зробити це з моєї тому що я не думаю, що це заслуговує того, щоб бути прихованою I Love My Computer ... мій стіл вона буде 9-футових! Я отримав дизайн з однієї моєї мами комори і Нобелей magizzines або що-небудь НЕ знаю, що якщо і є ті у Великобританії ... |
|
| |||
| |||
| IV ніколи не зіштовхнетеся з ними тут 9-футових .., що є великим![]() |
|
| |||
| |||
| стіл 5ft частини його довгого і іншим це cabnites |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Запобіжник на сабвуфер Tannoy TS12 | robina80 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 13 | 27 лютого 2009 10:10 |
| Tannoy TS12 сабвуфера спікера | robina80 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 6 | 18 лютого 2009 16:10 |
| Різьба Інструменти | |
| |