![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dnes jsem přešel na Vista Ultimate edition. Ale mám jeden problém. Nainstaloval jsem všechny ovladače, které obvykle přichází s Mobo cd. Pořád jsem nemohl dostat zvuk. Moje reproduktory jsou v pořádku a žádný problém s nimi. Můžete mi říci, že řešení. Pokud budete potřebovat další informace, tak mi řekni, budu se snažit, aby vám |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nainstalovat nejnovější ovladače z webové stránky výrobce ovladače na mobo cd může být velmi se datem a ne Vista kompatibilní
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| To si nemyslím. Jsem koupil můj systém na 2. ledna letošního roku. Jsem si jist, že řidiči jsou Vista kompatibilní. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| První věc je to zkusit nové ovladače, jak mrdavey navrhl.
| |||
| |||
| Mám originál Intel 965 RY mobo. Říkal jsem ti, že můj systém má poslední config |
|
| |||
| |||
| nové ovladače jsou vypuštěni pořád tak pokud jste se kontroluje na web pro novější ovladače, které by mohly být v dne nemocné kontrolovat ya
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| cant Zdá se, že to Everest stáhnout v naší download sekci a řekněte nám, co audio kartu máš? nebo na palubě? číslo modelu jsme hledali
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| Pokud je vaše matka palubě je Intel ® Desktop rada DG965RY, nové Audio Driver byl propuštěn na 10. října 2007 (vers. 5548v13), který si můžete stáhnout tady Za předpokladu, že se se systémem Vista 32bit a ne 64bit. IIT je dost nepravděpodobné, že byste se dostalo toto váš nový stroj, protože mobo výrobců běžně vyrábět ovladače, před výrobou, která pro tento mobo byl začátkem roku 2007 jsem přesvědčen. To může být dobrý nápad odinstalovat staré ovladače, ještě před instalací nového. Pokud máte (vers. 5548v13) instalovány, dejte nám prosím vědět. |
|
| |||
| |||
| Nainstaloval jsem nové ovladače, ale stále bez pomoci. Nejsem schopen najít chybu. Jsem se pokusil tyto kroky: 1) stáhli audio ovladače odtud 2) jsem se snažil obnovit audio strojvedoucích Ovládacích panelech / správce zařízení / systému, tedy obnovení podívat na změny Výsledek: I am Nedostávám zvuk při spuštění (výchozí průhled zvuk při startu), ale když se snažím hrát mp3 nebo film, tak ten zvuk dostat partií. Co mám dělat |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Vista Pack zvuk! | KanoakaVirus | Operační systémy Windows | 2 | 30. května 2008 20:24 |
| Vista zvukový záznamník. Jak to funguje | ashmehta | Obecné Software Chat | 3 | 12. května 2008 12:30 |
| Existuje nějaký způsob, jak zjistit, jestli jsem zapnutý počítač na dnešek? | SuiSamurai | Obecné Software Chat | 6 | 1. ledna 2008 17:10 |
| HELP! i přepnutí na mé nové Antec 900, ale nyní moji PC zvyklý začít! | cheesepuff | Obecné Hardware Chat | 14 | 18. prosinec 2007 14:48 |
| Vista zvuk havárie | hotrodbiker | Multimedia & Kodeky | 1 | 3. Září 2007 01:01 |
| Thread Nástroje | |
| |