![]() |
|
| |||
| |||
| Σήμερα, έχω αλλάξει σε έκδοση Vista Ultimate. Έχω όμως ένα πρόβλημα. Έχω εγκαταστήσει όλα τα προγράμματα οδήγησης που συνήθως έρχεται με Mobo cd. Ωστόσο, δεν είμαι σε θέση να λάβετε τον ήχο. Ηχεία μου είναι εντάξει και δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτά. Μπορείτε να μου πείτε τη λύση. Αν χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες τότε πες μου θα προσπαθήσω να σας δώσω |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| εγκαταστήσετε τα νεότερα προγράμματα οδήγησης από την ιστοσελίδα των κατασκευαστών οι οδηγοί για την mobo cd αναφέρονται μπορεί να είναι πολύ μακρινή θέα της και δεν συμβιβάζεται
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Δεν το νομίζω. Έχω αγόρασε το σύστημά μου στις 2 Ιαν φέτος. Είμαι βέβαιος ότι οι οδηγοί είναι Vista συμβατό. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε είναι νέους οδηγούς, όπως πρότεινε mrdavey.
| |||
| |||
| Έχω Intel αρχική 965 RY mobo. Σου είπα το σύστημά μου έχει τελευταία config |
|
| |||
| |||
| νέους οδηγούς τίθενται όλο το χρόνο, ώστε αν δεν έχουμε ελέγξει στο διαδίκτυο για τους νεώτερους οδηγούς που θα μπορούσαν να ορίζονται με ημερομηνία άρρωστος ελέγξει για σένα
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| επίκλιση φαίνεται να βρίσκουν Everest κατεβάσετε το download section μας και να μας πει τι κάρτα ήχου έχεις; ή επί του σκάφους; αριθμό μοντέλου που αναζητούμε
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| Αν η μητέρα σου είναι το συμβούλιο Intel ® Desktop Board DG965RY, ένα νέο πρόγραμμα οδήγησης ήχου κυκλοφόρησε στις 10 Οκτώβρη 2007 (vers. 5548v13), το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε εδώ υποθέτοντας που εκτελείτε Vista 32bit και 64bit δεν. Iit της πολύ πιθανό ότι θα έχουν λάβει αυτό με το νέο σας μηχάνημα, όπως κατασκευαστές mobo κανονικά παράγει οδηγών, πριν από την παραγωγή, για αυτή την mobo που ήταν στις αρχές του 2007, πιστεύω. Μπορεί να είναι μια καλή ιδέα για την απεγκατάσταση του παλαιού οδηγού, προτού εγκαταστήσετε το νέο. Αν έχετε (vers. 5548v13) εγκαθίσταται μαζί μας. |
|
| |||
| |||
| Έχω εγκαταστήσει τους νέους οδηγούς, αλλά ακόμα δεν βοηθούν. Δεν είμαι σε θέση να βρει τη βλάβη. Εγώ προσπάθησα ακόλουθα βήματα: 1) τη λήψη ήχου οδηγούς από εδώ 2) Έχω δοκιμάσει να ανανεώσετε τον ήχο τους οδηγούς από Control Panel / Device Manager / σύστημα τότε refresh / αναζήτηση για αλλαγές Αποτέλεσμα: Δεν έχω να ήχου κατά την εκκίνηση (vista προεπιλογή ήχου κατά την εκκίνηση), αλλά κάθε φορά που θα προσπαθήσετε να παίξετε ένα mp3 ή ταινία, λοιπόν, ότι ήχο get παρτίδες. Τι πρέπει να κάνω τώρα |