![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Danas sam prebacio na Vidik Konačan izdanje. Ali imam jedan problem. Imam Installer svi vozači koji obično dolazi sa cd mobo. Ipak, ja sam ne u mogućnosti da biste dobili zvuk. Moj zvučnici su u redu i nema problema s njima. Možete li mi reći rješenje. Ako trebate dodatne informacije onda mi recite ja ću pokušati dati |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| uvesti koga u službu najnoviji vozač from proizvođač website vozača na mobo cd svibanj biti vrlo van datiran, a ne vidik kompatibilan
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Ja ne mislim tako. Ja sam kupio moj sistem na 2 siječnja ove godine. Siguran sam da su vozači vidik kompatibilan. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prva stvar je da pokušate novih drivera, kao mrdavey predložen.
| |||
| |||
| Imam Intel 965 originalni RY mobo. Rekao sam ti da moj sistem je najnoviji config |
|
| |||
| |||
| novi vozači su izdana sva vremena, tako osim što ste označili na webu za noviji vozači bi mogli biti van od bolestan check for ya
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| licemjerje činiti se pronaći Internet Everest preuzeti u našoj download sekciji i recite nam što audio karticu imaš? ili na brodu? Broj modela mi smo u potrazi za
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| Ako vaša majka odbor je Intel ® Desktop Board DG965RY, New audio Vozač je objavljen na 10 listopada 2007 (vers. 5548v13), koju možete skinuti ovdje uz pretpostavku da su trčanje Vidik 32bit i 64bit ne. IIT je prilično malo vjerojatno da bi ste dobili ovu sa svoj novi stroj, kao i proizvođači mobo normalno proizvoditi vozača, prije proizvodnje, koja je za ovaj mobo je početkom 2007 Ja vjerujem. On svibanj biti dobra ideja da deinstalirati stari vozač, prije instaliranja novog. Ako imate (vers. 5548v13) instaliran da nas obavijestite. |
|
| |||
| |||
| Imam instaliran novi upravljački programi, ali još uvijek ne pomaže. Ja sam ne u mogućnosti za naći mana. Pokušao sam sljedeće korake: 1) skinuti audio drivera odavde 2) Ja sam pokušao to osvježiti audio vozača Control Panel / device manager / sustav zatim osvježite / tražiti promjene Rezultat: Ja sam ne uzimajući zvuk na startup (zvuk vidik propust pri pokretanju), ali kad god pokušavam igrati bilo koji mp3 ili film onda taj zvuk dobiti puno. Što trebam učiniti sada |