![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ma, Nekem van kapcsolva a Vista Ultimate Edition. De van egy probléma. Nekem van telepítve az összes illesztőprogram, mely általában jön mobo cd. Mégis, nem vagyok, hogy megtalálja a hangot. Saját hangszórók finom és nincs probléma velük. Meg tudja mondani a megoldást. Ha szükség van extra információkat, akkor mondd meg, megpróbálom adni neked |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| telepítse a legújabb drivert a gyártó honlapján A vezetők a mobo cd lehet nagyon kelt ki, és nem Vista kompatibilis
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Én nem hiszem. Vettem a rendszerem január 2-én ebben az évben. Biztos vagyok benne, a járművezetők meg vista kompatibilis. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az első dolog, hogy megpróbálja új vezetők, mint mrdavey javasolta.
| |||
| |||
| Nekem van eredeti Intel 965 RY mobo. Mondtam, hogy én rendszer legújabb config |
|
| |||
| |||
| új meghajtók szabadulnak fel, így minden alkalommal, ha leellenőrzött az interneten az újabb járművezetők lehetnének kelt el ill ellenőrizze ya
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| |||
| |||
| vidám látszik, hogy megtalálja letöltési Everest a mi letöltési részt, és mondja el, milyen hangkártya van? vagy a fedélzeten? típusszáma keresünk,
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| |||
| |||
| Ha az alaplap az a Az Intel ® Desktop Board DG965RY, egy új Audio Driver-én adták ki az október 10, 2007 (vers. 5548v13), ami letölthető itt feltételezve, hogy fut Vista 32bit és nem 64 bites. IIT elég valószínű, hogy kapott volna ezt meg az új gép, mint mobo gyártók rendszerint termék vezetők előtt a termelés, amely ehhez a mobo volt 2007 elején, úgy hiszem. Lehet, hogy ez jó ötlet, hogy távolítsa el a régi vezető, mielőtt telepítené az újat. Ha van (vers. 5548v13) az üzembe helyezett, tudassa velünk. |
|
| |||
| |||
| Nekem van beiktatott új drivereket, de még mindig nem segít. Én nem vagyok képes megtalálni a hiba. Megpróbáltam következő lépéseket: 1) Az audio-illesztőprogramok letöltése innen 2) Én próbáltam frissíteni kell az audio-illesztőprogramok a Control Panel / Device Manager / system majd frissítse / keres változások Eredmény: nem kapok hang induláskor (Vista alapértelmezett hang induláskor), de ha megpróbálok játszani bármelyik mp3 vagy film akkor kap, hogy a megfelelő tételeket. Mit tegyek most |