![]() |
|
| |||
| |||
| היום, יש לי עבר Vista Ultimate Edition. אבל יש לי בעיה אחת. אני התקנתי את כל מנהלי ההתקנים כי בדרך כלל מגיע עם Mobo CD. עדיין, אני לא מסוגל לקבל את הצליל. הרמקולים שלי בסדר ואין בעיה איתם. אתה יכול לספר לי את הפתרון. אם אתה זקוק למידע נוסף אז תגיד לי אני אנסה לתת לך |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| להתקין את מנהלי ההתקנים החדשים ביותר מאתר האינטרנט של יצרני הנהגים בתקליטור mobo ניתן לתארך מאוד החוצה ולא תואם Vista
|
| |||
| |||
| אני לא חושב כך. קניתי מערכת שלי על 2 ינואר השנה. אני בטוח הנהגים הן Vista תואם. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הדבר הראשון הוא לנסות נהגים חדשים, כמו mrdavey הציע.
| |||
| |||
| יש לי מקורי Intel 965 mobo ר"י. אמרתי לך שלי יש מערכת config האחרונה |
|
| |||
| |||
| נהגים חדשים מתפרסמים כל הזמן כל כך אלא אם בדקתי באינטרנט עבור הנהגים החדשים הם יכולים לתארך את לבדוק חולה במשך יה
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| צביעות נראה למצוא אותו אוורסט להוריד בסעיף להוריד שלנו וספרו לנו מה יש לך כרטיס קול? או המשולב? מספר הדגם שאנחנו מחפשים
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| לוח אם אמא שלך היא Intel ® Desktop Board DG965RY, מנהל ההתקן אודיו חדש שוחרר על 10 אוקטובר 2007 (vers. 5548v13), שבו אתה יכול להוריד כאן בהנחה שאתה מפעיל Vista ו-32bit לא 64bit. IIT די סביר כי היית מקבל את זה עם המכונה החדשה שלך, כמו יצרני mobo בדרך כלל לייצר נהגים, לפני הייצור, אשר עבור mobo זה היה תחילת 2007 אני מאמין. זה יכול להיות רעיון טוב כדי להסיר את מנהל ההתקן הישן, לפני התקנת אחד חדש. אם יש לך (vers. 5548v13) מותקן יידע אותנו. |
|
| |||
| |||
| אני התקנתי נהגים חדשים אבל עדיין לא עוזר. אני לא מסוגל למצוא את אשמתו. ניסיתי הצעדים הבאים: 1) להוריד את מנהלי ההתקנים אודיו מכאן 2) ניסיתי לרענן את הנהגים שמע על ידי לוח הבקרה / מנהל ההתקנים / מערכת ואז לרענן / לחפש שינויים התוצאה: אני לא מקבל צליל בעת ההפעלה (צליל ברירת המחדל בעת ההפעלה Vista), אבל בכל פעם שאני מנסה לנגן MP3 או כל סרט אז זה נשמע להשיג המון. מה אני צריך לעשות עכשיו |