![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Šiandien aš perėjo į Vista Ultimate Edition. Bet turiu viena problema. Turiu įdiegtas visas tvarkykles, kurios paprastai ateina su MOBO CD. Dar esu negalėjo gauti gero. Mano garsiakalbiai baudą ir nėra su jais problemų. Can you tell me the solution. Jei jums reikia papildomos informacijos, tada pasakykite man pasistengsiu suteikti jums |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| įdiegti naujausias tvarkykles iš gamintojo svetainės dėl MOBO CD vairuotojams gali būti labai dėmesį data ir ne Vista compatible
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| I don't think so. Aš nusipirkau Mano sistema 2 sausis šiemet. Esu tikras, kad vairuotojai Vista compatible. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pirmiausia pabandykite iš naujo tvarkykles, kaip mrdavey siūloma.
| |||
| |||
| Turiu Intel originalus 965 lūšis MOBO. Sakiau mano sistema paskutines config |
|
| |||
| |||
| naujas tvarkykles išleido visą laiką taip, nebent jūs patikrinote dėl naujesnių vairuotojų Web jie galėtų būti atlikti nuo blogai patikrinti ya
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| Atrodo, kad cant find it parsisiųsti Everest mūsų download sekciją ir papasakoti, ką garso kortelę turite? arba laive? modelio numeris ieškome
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| Jei jūsų mama lenta Intel ® Desktop Board DG965RY, nauja garso tvarkyklės buvo išleista apie 10 spalis 2007 (vers. 5548v13), kurią galite parsisiųsti čia Jeigu jūs dirbate Vista 32bit, o ne 64bit. IIT gana tikėtina, kad jums būtų gavę, tai su savo nauja mašina, kaip MOBO gamintojai paprastai gamina vairuotojai, prieš gamybą, kurios šiuo MOBO buvo 2007 m. pradžioje, aš manau. Ji gali būti gera idėja pašalinti senas vairuotojas, prieš diegiant naują. Jei turite (vers. 5548v13) sumontuotos su mumis. |
|
| |||
| |||
| Turiu įdiegtas naujas tvarkykles, tačiau vis dar nėra padėti. Man nepavyksta rasti gedimo. Aš išbandžiau šiuos veiksmus: 1) perkelti garso tvarkykles čia 2) Aš bandė atnaujinti garso tvarkykles, Valdymo skydas / Device Manager / sistema atnaujinkite / ieško pokyčiai Rezultatas: Aš esu negauna garso paleidus (Vista pagal nutylėjimą garso paleidžiant), bet kai bandau paleisti bet kokį mp3 ar filmo tai, kad garsas gauti partijų. Ką reikia daryti dabar |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Vista garso Pack! | KanoakaVirus | Windows "operacinės sistemos | 2 | Gegužė 30, 2008 20:24 |
| Vista Sound Recorder. Kaip tai veikia | ashmehta | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | Gegužė 12, 2008 12:30 |
| Ar yra koks nors būdas sužinoti, kaip jeigu aš perėjo Mano kompiuteris šiandien? | SuiSamurai | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 6 | 1 sausis 2008 17:10 |
| HELP! i ¹ savo naują Antec 900, bet dabar mano PC įprotis pradėti! | cheesepuff | General Hardware Chat | 14 | 18 gruodis 2007 14:48 |
| Vista garso crash | hotrodbiker | Multimedia & Codecs | 1 | 3 rugsėjis 2007 01:01 |
| Temos įrankiai | |
| |