![]() |
|
| |||
| |||
| Šodien man ir pārslēgti uz Vista Ultimate Edition. Bet man ir viena problēma. Man ir uzstādītas visas draiverus, kas parasti nāk ar MOBO cd. Still, es neesmu spējīgs iegūt skaņu. Mani skaļruņi ir naudas un nav problēmu ar viņiem. Vai jūs varat man pateikt risinājumu. Ja Jums nepieciešama papildu informācija, tad man es mēģināšu jums |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| instalējiet jaunāko draiveri no ražotāja mājas lapā par MOBO cd draiveri var būt ļoti no gada un nav vista saderīgs
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| I don't think so. Es nopirku manu sistēmu par 2 janvāris šogad. Es esmu pārliecināts, ka draiveri ir Vista savietojami. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pirmā lieta izmēģināt ir jauna vadītājiem, kā mrdavey ierosināts.
| |||
| |||
| Man ir intel oriģinālo 965 RY MOBO. Es tev teicu, mana sistēma ir jaunākās config |
|
| |||
| |||
| jauniem vadītājiem tiek izlaistas visu laiku, tādēļ, ja jūs esat pārbauda interneta visjaunākajiem vadītājiem, tie varētu būt ārpus gada slikti pārbaudīt ya
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| cant šķiet atrast download everest mūsu download sadaļu un pastāstīt mums, kas skaņas karti jums ir? vai uz kuģa? modeļa numuru, mēs meklējam
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| Ja jūsu māte klāja Intel ® Desktop Board DG965RY, jauns Audio Driver tika atbrīvots par 10 oktobris 2007 (vers. 5548v13), ko var lejupielādēt šeit pieņemot, ka jūs izmantojat 32bit Vista un nav 64bit. IIT ir diezgan maz ticams, ka Jums būtu saņēmuši to ar savu jauno mašīnu, jo MOBO ražotāji parasti ražo vadītājiem pirms ražošanas, ko šai MOBO bija 2007.gada sākumā es domāju. Tas var būt laba ideja atinstalēt veco vadītājam pirms uzstādot jaunu. Ja Jums ir (vers. 5548v13), kas uzstādīti let us know. |
|
| |||
| |||
| Man ir uzstādītas jaunu vadītāju, bet joprojām nav palīdzēt. Es nevaru atrast defektu. Es mēģināju šādus pasākumus: 1) lejupielādēt audio draiveri no šejienes 2) esmu mēģinājis atsvaidzināt audio draiveriem ar Control Panel / Device Manager / system tad refresh / meklē izmaiņas Rezultāts: es nesaņemu skaņu starta (vista default skaņu startēšanas), bet kad es mēģinu spēlēt jebkuru mp3 vai filmas tad šī skaņa saņemt daudz. Ko man darīt tagad |
![]() |
|
| Bookmarks |