![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Dzisiaj mam włączony do Vista Ultimate Edition. Ale mam jeden problem.
Mam zainstalowane wszystkie sterowniki, które zazwyczaj pochodzi z Mobo cd. Nadal nie jestem w stanie uzyskać dźwięk. Moje głośniki są drobne i nie ma problemu z nimi. Czy możesz mi powiedzieć roztworu. Jeśli potrzebujesz dodatkowych informacji, a następnie powiedz mi, postaram się dać ci |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
zainstaluj najnowsze sterowniki ze strony internetowej producenta
sterowniki na CD Mobo może być bardzo się dnia, a nie Vista kompatybilne
|
|
|
|||
|
|||
|
I don't think so. Mam kupił mój system na 2 stycznia tego roku. Jestem pewien, sterowniki Vista kompatybilne.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pierwszą rzeczą jest, aby wypróbować nowe sterowniki, jak zasugerował mrdavey.
|
|||
|
|||
|
Mam Intel oryginalną 965 Ry Mobo. Mówiłem ci mój najnowszy system config
|
|
|
|||
|
|||
|
nowych kierowców są dopuszczone przez cały czas, tak chyba już sprawdzone w internecie na nowsze sterowniki mogą być obecnie z dnia
chorych sprawdza ya
|
|||
|
|||
|
cant seem to find it
pobierz Everest w naszej sekcji download i powiedz nam, co audio karty masz? lub na pokładzie? numer modelu my szukamy
|
|||
|
|||
|
Jeśli matka jest pokładzie Intel ® Desktop Board DG965RY, nowego Audio Driver została wydana w 10 października 2007 (vers. 5548v13), który można pobrać tu zakładając, uruchomiony jest program Vista 32bit a nie 64bit.
IIT jest całkiem prawdopodobne, że będziesz mieć z tym otrzymał nowe maszyny, jak Mobo producenci wytwarzają zwykle kierowców, przed produkcją, która w tym Mobo został na początku 2007 r. Wierzę. To może być dobry pomysł, aby odinstalować starą kierowcy, przed instalacją nowego. Jeśli masz (vers. 5548v13) zainstalowany daj nam znać. |
|
|
|||
|
|||
|
Mam zainstalowane nowe sterowniki, ale wciąż nie pomoże. Nie jestem w stanie znaleźć winy.
Mam wypróbowany następujące kroki: 1) ściągnąć sterowniki audio stąd 2) Mam próbował odświeżyć sterowników audio w Panelu sterowania / menedżer urządzeń / systemu następnie odświeżyć / szukać zmian Wynik: Nie jestem dostawanie dźwięku przy starcie (Vista domyślnie dźwięku przy starcie), ale za każdym razem, gdy próbuję odtworzyć żadnych mp3 lub filmu to uzyskać dźwięk partii. Co mam teraz zrobić |