![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dnes som prešiel na Vista Ultimate edition. Ale mám jeden problém. Nainstaloval som všetky ovládače, ktoré obvykle prichádza s Mobo cd. Pořád jsem nemohol dostať zvuk. Moja reproduktory sú v poriadku a žiadny problém s nimi. Môžete mi povedať, že riešenie. Ak budete potrebovať ďalšie informácie, tak mi povedz, budem sa snažiť, aby vám |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nainštalovať najnovšie ovládače z webovej stránky výrobcu ovládače na Mobo cd môže byť veľmi sa dátumom a nie Vista kompatibilné
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| To si nemyslím. Som kúpil môj systém na 2. januára tohto roka. Som si istý, že vodiči sú Vista kompatibilné. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prvá vec je to skúsiť nové ovládače, ako mrdavey navrhol.
| |||
| |||
| Mám originál Intel 965 RY Mobo. Hovoril som ti, že môj systém má posledné config |
|
| |||
| |||
| nové ovládače sú nevypustia pořád tak ak ste sa kontroluje na web pre novšie ovládače, ktoré by mohli byť v dňa chorých kontrolovať ya
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| cant Zdá sa, že to Everest stiahnuť v našej download sekcii a povedzte nám, čo audio kartu máš? alebo na palube? číslo modelu sme hľadali
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| Ak je vaša matka palube je Intel ® Desktop rada DG965RY, nové Audio Driver bol prepustený na 10. októbra 2007 (vers. 5548v13), ktorý si môžete stiahnuť tady Za predpokladu, že sa so systémom Vista 32bit a nie 64bit. IIT je dosť nepravdepodobné, že by ste sa dostalo toto váš nový stroj, pretože Mobo výrobcov bežne vyrábať ovládače, pred výrobou, ktorá pre tento Mobo bol začiatkom roka 2007 som presvedčený. To môže byť dobrý nápad odinštalovať staré ovládače, ešte pred inštaláciou nového. Ak máte (vers. 5548v13) inštalované, dajte nám prosím vedieť. |
|
| |||
| |||
| Nainštaloval som nové ovládače, ale stále bez pomoci. Nejsem schopný nájsť chybu. Som sa pokúsil tieto kroky: 1) prevzali audio ovládače odtiaľ 2) som sa snažil obnoviť audio rušňovodičov Ovládacích paneloch / správcu zariadenia / systému, teda obnovenie pozrieť na zmeny Výsledok: I am Nedostávame zvuk pri spustení (predvolené priehľad zvuk pri štarte), ale keď sa snažím hrať mp3 alebo film, tak ten zvuk dostat partií. Čo mám robiť |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vista Pack zvuk! | KanoakaVirus | Operačné systémy Windows | 2 | 30. mája 2008 20:24 |
| Vista zvukový záznamník. Ako to funguje | ashmehta | Všeobecné Software Chat | 3 | 12. mája 2008 12:30 |
| Existuje nejaký spôsob, ako zistiť, či som zapnutý počítač na dnešok? | SuiSamurai | Všeobecné Software Chat | 6 | 1. januára 2008 17:10 |
| HELP! aj prepnutie na mojej novej Antec 900, ale teraz moji PC zvyknutý začať! | cheesepuff | Všeobecné Hardware Chat | 14 | 18. december 2007 14:48 |
| Vista zvuk havárie | hotrodbiker | Multimedia & Kodeky | 1 | 3. September 2007 01:01 |
| Thread Tools | |
| |