![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Данас сам се пребацили на Виста Ултимате Едитион. Али имам један проблем. Имам инсталиране све дривер који обично долази са Мобо цд. Ипак, ја нисам у могућности да бисте добили звук. Моји звучници су у реду и нема проблема са њима. Можете ли ми рећи решење. Ако требате додатне информације, реците ми онда ћу покушати да да вам |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| инсталирајте најновије дривер од произвођача уебсите возача на мобо цд мај бити врло оут датиран, а не Виста компатибилан
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Ја не мислим тако. Ја сам купио мој систем на 2. јануар ове године. Сигуран сам да је виста дривер су компатибилни. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Прва ствар је да покушате нових драјвера, као мрдавеы предложен.
| |||
| |||
| Имам Интел 965 оригиналних РЫ мобо. Рекао сам вам свој систем је задњи цонфиг |
|
| |||
| |||
| нови дривер су издали све време на тај начин, осим ако сте проверили на Интернету за новији дривер нису могли бити изван актуализација болестан проверити ыа
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| лицемјерје чинити се за наћи Еверест преузети у нашој доунлоад секцији и реците нам шта аудио картицу имаш? или онбоард? број модела ми смо у потрази за
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| Ако ваша мајка одбора је Интел ® Десктоп Боард ДГ965РЫ, нови Аудио Возач је објављена на 10. октобар 2007 (верс. 5548в13), које можете скинути овде претпостављив имате Виста 32бит и 64бит не. Иит је прилично мало вероватно да би се добила ова са новим машином, као мобо произвођачи нормално производити возача, пре производње, која је за ову мобо је почетком 2007 верујем. Он мај бити добра идеја да деинсталирам стари дривер, пре инсталације новог. Ако имате (верс. 5548в13) инсталиран јавите нам. |
|
| |||
| |||
| Имам инсталиран нови возачи, али ипак нема помоћи. Ја сам не у могућности наћи мана. Покушао сам следеће кораке: 1) скинути аудио дривер одавде 2) Ја сам покушао то освежити аудио дривер које Цонтрол Панел / девице манагер / систем затим освежите / тражити промене Резултат: ја не добијам звук при покретању (видик дефаулт звук при покретању), али сваки пут кад покушам играти било који мп3 или филм онда тај звук добити пуно. Шта да радим сада |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Видик звук Пацк! | КаноакаВирус | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 30 мај 2008 20:24 |
| Видик звук записничар. Хоу доес ит уорк | асхмехта | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 12 мај 2008 12:30 |
| Има ли било који начин познавајући ако сам пребацио на мој рачунар данас? | СуиСамураи | Уопштено Софтуаре Цхат | 6 | 1 јануар 2008 17:10 |
| Помозите! Ја се пребацили на мој нови Антец 900, а сада мој ПЦ навика старт уп! | цхеесепуфф | Генерал Хардуаре Цхат | 14 | 18 децембар 2007 14:48 |
| Виста црасх звук | хотродбикер | Мултимедија и кодеци | 1 | 3. септембра 2007 01:01 |
| Тхреад Тоолс | |
| |