![]() |
|
| |||
| |||
| Bugün, Vista Ultimate sürüme geçiş var. Ama bir sorun var. Ben genellikle Mobo birlikte tüm sürücüleri yüklü cd. Yine de, ben ses almanız mümkün değil. Hoparlörlerimin ve onlarla sorun iyi. Beni çözümü öğrenebilir miyim. Eğer sana vermeye çalışacağız söyle ekstra bilgiye ihtiyacınız |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| üreticilerinin web sitesinden en yeni sürücüleri yükleyin bu mobo CD Sürücüler çok çıkışı ve Vista uyumlu değildir tarih olabilir
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| Ben öyle düşünmüyorum. Ben Ocak 2 yıl boyunca benim sistem almış. Ben emin Sürücüler Vista uyumludur. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeni sürücüleri denemek için ilk şey olarak mrdavey önerdi.
| |||
| |||
| Ben Intel orjinal 965 RY mobo. Ben sistemi son yapılandırma size söylemiştim |
|
| |||
| |||
| Eğer daha yeni sürücüler için web üzerinde de dışarı tarihli olabilir denemişseniz yeni sürücüler her zaman serbest Senin için hasta onay
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |
|
| |||
| |||
| cant bulmak gibi bizim indirme bölümü indirmek Everest ve ne ses kartı var bize? veya Teknede? biz arıyoruz model numarasını
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |
|
| |||
| |||
| Eğer anne kurulu olduğunu Intel ® Desktop Board DG965RY, Yeni bir Ses Sürücüyü 10 Ekim 2007 (vers. 5548v13), üzerinde hangi indirebilirsiniz yayımlanmıştır burada size Vista 32bit ve 64bit çalışan umuyorum. IIt en çok bu yeni makine ile mobo üreticileri olarak normalde bu mobo için erken 2007 sanırım oldu üretim, önce sürücüler üretmek bu aldınız da olası. Bu eski sürücüsünü kaldırmak iyi bir fikir, yeni bir yüklemeden önce olabilir. Eğer (vers. 5548v13) bize bildirin yüklü. |
|
| |||
| |||
| Ben ama yine de yardımcı yeni sürücüleri yüklü. Ben kusur bulmak mümkün değil. Ben adımları izleyerek denedi: 1) ses sürücüleri indirilen buradan 2) Daha sonra yenilemek Denetim Masası tarafından ses sürücüleri / aygıt yöneticisi / sistem yenileniyor ve değişiklikler arayın denedi Sonuç: Ben başlangıçta başlangıçta (Vista varsayılan ses ses elde değil), ama ne zaman herhangi bir mp3 ya da film daha sonra oynamak için ses çok elde deneyin. Şimdi ne yapmalıyım |
![]() |
|
| Bookmarks |