![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Сьогодні я перейшов на Vista Ultimate Edition. Але в мене є одна проблема. Я встановив всі драйвера, яка зазвичай поставляється з Mobo CD. Тим не менше, я не можу отримати звук. Моя колонка штраф і ніяких проблем з ними. Чи можете ви сказати мені рішення. Якщо вам потрібна додаткова інформація, тоді скажіть мені, я спробую дати вам |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| встановити новітні драйвери з сайту виробників Драйвера на CD системних плат може бути дуже поза від Vista і не сумісні
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Я так не думаю. Я купив мою систему на 2 січня цього року. Я впевнений, що драйвери будуть сумісні Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перше, що потрібно спробувати нові драйвери, як mrdavey запропонували.
| |||
| |||
| У мене Intel Original 965 RY плат. Я розповів вам моє системі останньої конфігурації |
|
| |||
| |||
| нові драйвера не будуть звільнені весь час так що якщо ви вже перевірили на веб-за нових драйверів вони можуть бути з від жорстоке перевірити Я.
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| нахиляє здається, знайти його Завантажити Еверест в розділ для завантаження та розкажіть нам, що звукова карта в тебе є? або на борту? Номер моделі ми шукаємо
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| Якщо ваша материнська плата є Intel ® DG965RY для настільних ПК, Новий драйвер аудіо була випущена 10 жовтня 2007 (Vers. 5548v13), яку можна завантажити тут якщо ви працюєте в Vista 32bit, а не 64bit. IIT досить малоймовірно, що ви отримали б це з вашої нової машини, як правило, виробники системних плат роблять водії, до виробництва, які для цього були плат початку 2007 року я вірю. Це може бути гарною ідеєю, щоб видалити старі драйвера, перед встановленням нової. Якщо у вас є (Vers. 5548v13), встановлених дайте нам знати. |
|
| |||
| |||
| Я встановив нові драйвера, але ще не допомогти. Я не зміг знайти несправність. Я пробував наступні кроки: 1) скачав аудіо драйверів звідси 2) Я спробував оновити аудіо драйверів Панель управління / Диспетчер пристроїв / Система потім обновіть / дивитися зміни Результат: Я не чути звук при запуску системи (Vista за замовчуванням звук при старті системи), але коли я намагаюся грати з будь-яким MP3 або фільм, те, що звук отримати багато. Що мені тепер робити |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Vista Sound Pack! | KanoakaVirus | Операційні системи Windows | 2 | 30 травня 2008 20:24 |
| Vista Sound Recorder. Як це працює | ashmehta | General Software чат | 3 | 12 травня 2008 12:30 |
| Чи є спосіб дізнатися, якщо я ввімкнув свій комп'ютер сьогодні? | SuiSamurai | General Software чат | 6 | 1 січня 2008 17:10 |
| HELP! Я переключився на мою нову Antec 900, але зараз мій комп'ютер звичаєм почала Up! | cheesepuff | Генеральний обладнання чат | 14 | 18 грудня 2007 14:48 |
| Перспектива звук аварії | hotrodbiker | Мультимедіа & кодеки | 1 | 3 вересня 2007 01:01 |
| Різьба Інструменти | |
| |