![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Мисля, че ми е проблема с моя жак / нещо като това. Имам Intel аудио студио за XP, така че в моето XP имам конфигуриран моите говорители за него. а като ми modo CD не разполагат Intel аудио студио Аз не съм в състояние да го конфигурирате. Знаеш ли, че има връзка за Intel аудио студио за Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Доколкото мога да твърдя че Intel не публикува Vista версия
| |||
| |||
| Тогава как да се коригира аудио ключове |
|
| |||
| |||
| Това е един много добър въпрос ..... Ако вашият доставчик продава на компютъра като Vista съвместими, ще бъде казано да го питам за подкрепа. Вие също може да говори на Intel Техническа поддръжка, но не бих задръжте дъха си. |
|
| |||
| |||
| благодаря за отговора, имам помолени за помощ от оператор. Нека да видим |
|
| |||
| |||
| Успех Ако не сте в състояние да разреши чрез драйверите / софтуера, друг вариант е да инсталирате PCI звукова карта, която е Vista съвместим. Ако вашият доставчик продава на машината ви, както Vista съвместими, вземи го да поема разходите |
|
| |||
| |||
| Windows Vista е купчина боклук и са имали същия проблем и IV се опита да промени водачите, но не и щастие. Windows Vista също се занимава с памет като не bodys бизнеса му също ще бъде заменен през следващата година, тъй като "Майкрософт" си мисли, че операционната система е боклук така че, ако бях на ваше място бих отидете на Windows XP (професионални), защото има по-стабилна операционна система. ![]() Радвам се да помогна! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Изглед звук Pack! | KanoakaVirus | Windows операционни системи | 2 | 30 Май 2008 20:24 |
| Изглед звук рекордер. Как работи | ashmehta | Общи Софтуер Чат | 3 | 12 май 2008 г. 12:30 |
| Има ли някакъв начин да знаете, ако не премине на компютъра ми за днес? | SuiSamurai | Общи Софтуер Чат | 6 | 1-во Jan 2008 17:10 |
| HELP! Аз преминах на новата ми ANTEC 900, но сега ми PC приучавам започнат! | cheesepuff | Общи Хардуер Чат | 14 | 18 Дек 2007 14:48 |
| Изглед звук катастрофа | hotrodbiker | Мултимедия & Codecs | 1 | 3-та Sep 2007 01:01 |
| Нишка Инструменти | |
| |