![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Myslím, že můj problém je s mým jack / něco takového. Mám Intel audio studio pro xp, tak v mých XP mám nakonfigurováno mých reproduktorů pro ni. ale jako můj modo cd nemají Intel audio studio nejsem schopen nastavit. víte odkaz pro Intel zvukové studio pro Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud je mi může mimo Intel dosud vydala verzi Vista
| |||
| |||
| potom, jak upravit zvuk přepínače |
|
| |||
| |||
| To je velmi dobrá otázka ..... Pokud váš poskytovatel prodaných PC jako Vista kompatibilní, byl bych mu řečeno, že žádají o podporu. Dalo by se také mluvit s Intel Tech Support, ale já jsem nechtěl zadržte dech. |
|
| |||
| |||
| díky za odpověď, jsem požádal o podporu od prodejce. podívejme |
|
| |||
| |||
| Hodně štěstí Pokud jste schopni ho vyřešit pomocí ovladače / software, další možností je instalace PCI zvuková karta, která je Vista kompatibilní. Pokud váš dodavatel prodávané jste stroj jako Vista kompatibilní, dostanu ho, aby nesl náklady |
|
| |||
| |||
| Windows Vista je hromady hovno jsem měl stejný problém a iv snažil změnit ovladače, ale ne štěstí. Windows Vista také zabírá paměť jako žádný bodys také jeho podnikání bude nahrazeno v příštím roce, protože Microsoft se domnívá, že operační systém je blbost takže i když jsi šla i na Windows XP (profesionální), protože má stabilní operační systém. ![]() Jsem rád, že to pomůže! |