μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Ήχος, Ηχεία & MP3 Players

Register

Switched Για vista, τώρα δεν ήχου

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 1 Φεβρουαρίου 2008, 07:26
Μέλος Ομάδα

Default Switched Για vista, τώρα δεν ήχου

Νομίζω ότι το πρόβλημά μου είναι με το βύσμα μου / κάτι σαν αυτό. Έχω Intel ήχου στούντιο για XP, τόσο σε XP μου έχω ρυθμιστεί ηχεία μου για αυτό. αλλά όπως μου MODO cd δεν έχουν Intel ήχου στούντιο δεν είμαι σε θέση να ρυθμίσετε αυτή. Ξέρεις το σύνδεσμο για Intel ήχου στούντιο για vista.
Old 1 Φεβρουαρίου 2008, 08:53
Ομάδα Δωρητών

Σε ό, τι μπορεί να κάνει ορίζονται Intel δεν έχουν κυκλοφορήσει μια έκδοση Vista

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 2 Φεβρουαρίου, 2008, 02:23
Μέλος Ομάδα

τότε πώς να προσαρμόσουν τον ήχο τους διακόπτες
Old 2 Φεβρουαρίου, 2008, 02:48
Ομάδα Δωρητών

Αυτό είναι μια πολύ καλή ερώτηση ..... Εάν ο προμηθευτής πωλούσε το PC ως συμβατό Vista, θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτόν, ζητώντας υποστήριξη. Θα μπορούσατε επίσης να μιλήσω για την Τεχνική Υποστήριξη της Intel, αλλά δεν θα κρατάτε την αναπνοή σας.
Old 4 Φλεβάρη 2008, 04:33
Μέλος Ομάδα

ευχαριστώ για την απάντηση, ζητώ την στήριξη από τα πωλητής. Ας δούμε
Old 4 Φλεβάρη 2008, 04:54
Ομάδα Δωρητών

Καλή τύχη

Αν είστε σε θέση να το λύσουμε μέσω οδηγούς / λογισμικού, μια άλλη επιλογή είναι να εγκαταστήσετε μια PCI κάρτα ήχου, που είναι συμβατό Vista. Εάν ο Προμηθευτής σας πωλείται το μηχάνημα όπως Vista συμβατό, να δεχθεί να αναλάβει το κόστος
Old 22 Μαρτίου 2008, 13:24
Μέλος Ομάδα

Τα Windows Vista είναι ένα σωρό βλακείες που είχα το ίδιο πρόβλημα και iv προσπάθησε να αλλάξει τους οδηγούς αλλά δεν τύχη. Windows Vista, επίσης, καταλαμβάνει τη μνήμη σας όπως δεν τις επιχειρηματικές bodys επίσης θα αντικατασταθεί το επόμενο έτος, επειδή η Microsoft πιστεύει ότι το λειτουργικό σύστημα είναι τόσο χάλια, αν ήμουν στη θέση σου θα πάει σε Windows XP (επαγγελματίες), επειδή έχει ένα σταθερό λειτουργικό σύστημα.

Χαίρομαι για την βοήθεια!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Vista Pack ήχο! KanoakaVirus Λειτουργικά συστήματα Windows 2 30 Μαΐου 2008 20:24
Vista ηχογράφηση. Πώς λειτουργεί ashmehta Γενικά Λογισμικό Chat 3 12η Μαΐου 2008 12:30
Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξέρουμε αν ενεργοποιημένη στον υπολογιστή μου για σήμερα; SuiSamurai Γενικά Λογισμικό Chat 6 1η Ιαν. 2008 17:10
HELP! i ενεργοποιημένο για τη νέα μου Antec 900, αλλά τώρα τον υπολογιστή μου συνηθίζει εκκίνηση! cheesepuff Γενική Συζήτηση Hardware 14 18 Δεκ. 2007 14:48
Vista ήχου συντριβή hotrodbiker Multimedia & Codecs 1 3ης Σεπτεμβρίου 2007 01:01
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.