![]() |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι το πρόβλημά μου είναι με το βύσμα μου / κάτι σαν αυτό. Έχω Intel ήχου στούντιο για XP, τόσο σε XP μου έχω ρυθμιστεί ηχεία μου για αυτό. αλλά όπως μου MODO cd δεν έχουν Intel ήχου στούντιο δεν είμαι σε θέση να ρυθμίσετε αυτή. Ξέρεις το σύνδεσμο για Intel ήχου στούντιο για vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σε ό, τι μπορεί να κάνει ορίζονται Intel δεν έχουν κυκλοφορήσει μια έκδοση Vista
| |||
| |||
| τότε πώς να προσαρμόσουν τον ήχο τους διακόπτες |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι μια πολύ καλή ερώτηση ..... Εάν ο προμηθευτής πωλούσε το PC ως συμβατό Vista, θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτόν, ζητώντας υποστήριξη. Θα μπορούσατε επίσης να μιλήσω για την Τεχνική Υποστήριξη της Intel, αλλά δεν θα κρατάτε την αναπνοή σας. |
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ για την απάντηση, ζητώ την στήριξη από τα πωλητής. Ας δούμε |
|
| |||
| |||
| Καλή τύχη Αν είστε σε θέση να το λύσουμε μέσω οδηγούς / λογισμικού, μια άλλη επιλογή είναι να εγκαταστήσετε μια PCI κάρτα ήχου, που είναι συμβατό Vista. Εάν ο Προμηθευτής σας πωλείται το μηχάνημα όπως Vista συμβατό, να δεχθεί να αναλάβει το κόστος |
|
| |||
| |||
| Τα Windows Vista είναι ένα σωρό βλακείες που είχα το ίδιο πρόβλημα και iv προσπάθησε να αλλάξει τους οδηγούς αλλά δεν τύχη. Windows Vista, επίσης, καταλαμβάνει τη μνήμη σας όπως δεν τις επιχειρηματικές bodys επίσης θα αντικατασταθεί το επόμενο έτος, επειδή η Microsoft πιστεύει ότι το λειτουργικό σύστημα είναι τόσο χάλια, αν ήμουν στη θέση σου θα πάει σε Windows XP (επαγγελματίες), επειδή έχει ένα σταθερό λειτουργικό σύστημα. ![]() Χαίρομαι για την βοήθεια! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Vista Pack ήχο! | KanoakaVirus | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 30 Μαΐου 2008 20:24 |
| Vista ηχογράφηση. Πώς λειτουργεί | ashmehta | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 12η Μαΐου 2008 12:30 |
| Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξέρουμε αν ενεργοποιημένη στον υπολογιστή μου για σήμερα; | SuiSamurai | Γενικά Λογισμικό Chat | 6 | 1η Ιαν. 2008 17:10 |
| HELP! i ενεργοποιημένο για τη νέα μου Antec 900, αλλά τώρα τον υπολογιστή μου συνηθίζει εκκίνηση! | cheesepuff | Γενική Συζήτηση Hardware | 14 | 18 Δεκ. 2007 14:48 |
| Vista ήχου συντριβή | hotrodbiker | Multimedia & Codecs | 1 | 3ης Σεπτεμβρίου 2007 01:01 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |