manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

Prebacili na vidik, sada nema zvuka

Reply

Thread Tools
Old 1. veljače 2008, 07:26
Member Group

Default Prebacili na vidik, sada nema zvuka

Mislim da je moj problem sa mojim jack / nešto poput ovoga. Imam Intel audio studio za xp, tako da u mom XP konfigurira sam moju zvučnici za to. nego kao moj Modo cd nemate Intel audio studio Ja sam ne u mogućnosti to konfiguracijski. Znate li link za Intel audio studio za vidik.
Old 1. veljače 2008, 08:53
Donatorska Grupa

Dug kao Ja mogu dati Intel nisu pustili Vidik inačici

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 2. veljača 2008, 02:23
Member Group

pa kako to podesiti audio prekidači
Old 2. veljača 2008, 02:48
Donatorska Grupa

To je vrlo dobro pitanje ..... Ako je Vaš dobavljač prodao računalo kao Vista kompatibilan, Ja bih bio govorio s njim, molba za potporu. Možete razgovarati s Intel Tech Support, ali ne bih držati dah.
Old 4. veljače 2008, 04:33
Member Group

hvala za odgovor, ja sam pitao za potporu od dobavljača. Pusti nas da vidimo
Old 4. veljače 2008, 04:54
Donatorska Grupa

Sretno

Ako ne možete riješiti preko drivera / software, još jedna mogućnost je da instalirate PCI Zvučna kartica, koja je Vista kompatibilna. Ako je Vaš Supplier prodao ti stroj kao Vista kompatibilan, dobiti od njega da snosi troškove
Old 22 ožujak 2008, 13:24
Member Group

Windows Vista je hrpa od isprdak sam imao isti problem i iv pokušao promijeniti vozača, ali ne i sreću. Windows Vista također uzima vaše memorije kao niko bodys poslovne i njegova će biti zamijenjeni iduće godine, jer smatra da je Microsoftov operativni sustav je sranje pa ako su vam i ja bih ići u sustavu Windows XP (profesionalnih), jer ima stabilan operativni sustav.

Glad to help!
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Vidik zvuk Pack! KanoakaVirus Windows Operating Systems 2 30. svibanj 2008 20:24
Vidik zvuk zapisničar. How does it work ashmehta Općenito Software Chat 3 12. svibanj 2008 12:30
Ima li bilo koji način poznavajući ako sam prebacio na moj računalo danas? SuiSamurai Općenito Software Chat 6 1. siječanj 2008 17:10
POMOZITE! Ja se prebacili na moj novi Antec 900, a sada moj PC navika start up! cheesepuff General Hardware Chat 14 18. prosinac 2007 14:48
Vista crash zvuk hotrodbiker Multimedija i kodeci 1 3. rujna 2007 01:01
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.