![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mislim da je moj problem sa mojim jack / nešto poput ovoga. Imam Intel audio studio za xp, tako da u mom XP konfigurira sam moju zvučnici za to. nego kao moj Modo cd nemate Intel audio studio Ja sam ne u mogućnosti to konfiguracijski. Znate li link za Intel audio studio za vidik. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dug kao Ja mogu dati Intel nisu pustili Vidik inačici
| |||
| |||
| pa kako to podesiti audio prekidači |
|
| |||
| |||
| To je vrlo dobro pitanje ..... Ako je Vaš dobavljač prodao računalo kao Vista kompatibilan, Ja bih bio govorio s njim, molba za potporu. Možete razgovarati s Intel Tech Support, ali ne bih držati dah. |
|
| |||
| |||
| hvala za odgovor, ja sam pitao za potporu od dobavljača. Pusti nas da vidimo |
|
| |||
| |||
| Sretno Ako ne možete riješiti preko drivera / software, još jedna mogućnost je da instalirate PCI Zvučna kartica, koja je Vista kompatibilna. Ako je Vaš Supplier prodao ti stroj kao Vista kompatibilan, dobiti od njega da snosi troškove |
|
| |||
| |||
| Windows Vista je hrpa od isprdak sam imao isti problem i iv pokušao promijeniti vozača, ali ne i sreću. Windows Vista također uzima vaše memorije kao niko bodys poslovne i njegova će biti zamijenjeni iduće godine, jer smatra da je Microsoftov operativni sustav je sranje pa ako su vam i ja bih ići u sustavu Windows XP (profesionalnih), jer ima stabilan operativni sustav. ![]() Glad to help! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Vidik zvuk Pack! | KanoakaVirus | Windows Operating Systems | 2 | 30. svibanj 2008 20:24 |
| Vidik zvuk zapisničar. How does it work | ashmehta | Općenito Software Chat | 3 | 12. svibanj 2008 12:30 |
| Ima li bilo koji način poznavajući ako sam prebacio na moj računalo danas? | SuiSamurai | Općenito Software Chat | 6 | 1. siječanj 2008 17:10 |
| POMOZITE! Ja se prebacili na moj novi Antec 900, a sada moj PC navika start up! | cheesepuff | General Hardware Chat | 14 | 18. prosinac 2007 14:48 |
| Vista crash zvuk | hotrodbiker | Multimedija i kodeci | 1 | 3. rujna 2007 01:01 |
| Thread Tools | |
| |