![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, az én problémám van az én jack / valami ilyesmi. Én Intel audio stúdió xp, hogy az én XP van beállítva, én hangfalak is. de ahogy én modo cd nincs Intel audio stúdió nem vagyok képes állítsd be. tudod, a link az Intel audio stúdió kilátás. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Amennyire tudom, hogy az Intel nem adott ki Vista változat
| |||
| |||
| majd, hogyan állítsuk be az audio kapcsolók |
|
| |||
| |||
| Ez egy nagyon jó kérdés ..... Ha a szállító eladta a PC a Vista-kompatibilis, akkor lehet, hogy beszél vele, kérnek támogatást. Át kell beszélni, hogy az Intel Tech Support, de nem tart a lélegzeted. |
|
| |||
| |||
| köszönöm a választ, azt kérte, hogy a támogatást eladó. Lássuk |
|
| |||
| |||
| Sok szerencsét Ha nem tudják megoldani, hogy a járművezetők / szoftver, egy másik lehetőség az, hogy telepítsen egy PCI hangkártya, hogy Vista kompatibilis. Ha a Szállító eladott akkor a gép a Vista-kompatibilis, vele járó költségeket |
|
| |||
| |||
| A Windows Vista egy rakás szar volt ugyanaz probléma és IV próbálta megváltoztatni a járművezetők, de nem szerencse. A Windows Vista is veszi fel a memória, mint a nem az üzleti szervezet is lesz helyébe a következő évben, mert a Microsoft úgy gondolja, hogy az operációs rendszer úgy szar, ha volt, én megyek a Windows XP (Professional), mert van egy stabil operációs rendszert. ![]() Örülök, hogy segítsen! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Vista hang Pack! | KanoakaVirus | A Windows operációs rendszerek | 2 | 30. május 2008 20:24 |
| Vista hangrögzítő. Hogyan működik | ashmehta | General Chat szoftver | 3 | 12. május 2008 12:30 |
| Van-e lehet tudni, ha kapcsolni a számítógépet és a ma? | SuiSamurai | General Chat szoftver | 6 | 1. január 2008 17:10 |
| HELP! i átállítani az új Antec 900, de most már a PC szokás start up! | cheesepuff | Általános fémáru Chat | 14 | 18. december 2007 14:48 |
| Vista hang crash | hotrodbiker | Multimédia és kodekek | 1 | 3. Szeptember 2007 01:01 |
| Téma eszközök | |
| |