![]() |
|
| |||
| |||
| אני חושב הבעיה שלי היא עם ג 'ק / משהו כמו זה. יש לי Intel Audio Studio עבור XP, כך שלי יש לי XP מוגדר שלי הדוברים על זה. אבל כמו שלי modo CD אין Intel Audio Studio אני לא יכול להגדיר את זה. האם אתה יודע את הקישור Intel Audio Studio עבור Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ככל שאני יכול להבין אינטל לא פרסמה גרסת Vista
| |||
| |||
| אז כיצד לשנות את בבוררי אודיו |
|
| |||
| |||
| זאת שאלה טובה מאוד ..... אם הספק שלך מכר את המחשב כפי Vista תואם, הייתי מדבר אליו, מבקש תמיכה. גם אתה יכול לדבר עם אינטל תמיכה טכנית, אבל אני לא מעוניין להחזיק את הנשימה. |
|
| |||
| |||
| תודה על התשובה, יש לי שאלה של תמיכה הספק. תן לנו לראות |
|
| |||
| |||
| בהצלחה אם אתה לא מצליח לפתור אותה באמצעות נהגים / תוכנה, אפשרות נוספת היא להתקין PCI כרטיס קול, כי היא תואמת Vista. אם ספקי מכר לך את המחשב כפי Vista תואם, לגרום לו לשאת את העלות |
|
| |||
| |||
| Windows Vista היא ערימת שטויות יש לי את אותה בעיה ו ד ניסה לשנות את הנהגים אבל לא מזל. Windows Vista גם לוקח את הזיכרון כמו bodys העסק שלו לא יהיה גם בשנה הבאה יחליף חושב כי מיקרוסופט כי מערכת ההפעלה היא שטויות אז אם הייתי במקומך הייתי הולך ל-Windows XP (מקצועי), כי יש לו מערכת הפעלה יציבה. ![]() אני שמח לעזור! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Vista Pack קול! | KanoakaVirus | מערכות ההפעלה Windows | 2 | ה -30 במאי 2008 20:24 |
| מקליט קול Vista. איך זה עובד | ashmehta | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | -12 במאי 2008 12:30 |
| האם יש דרך לדעת אם אני עברת את המחשב על היום? | SuiSamurai | כללי תוכנות צ 'אט | 6 | ב -1 ינואר 2008 17:10 |
| עזרה! אני עברת ל ANTEC 900 החדש שלי, אבל עכשיו המחשב שלי wont start up! | cheesepuff | כללי חומרה צ 'אט | 14 | 18 דצמבר 2007 14:48 |
| Vista קול לקרוס | hotrodbiker | מולטימדיה רכיבי Codec | 1 | 3 ספטמבר 2007 01:01 |
| שרשרת כלים | |
| |